Curcan tradițional grecesc cu umplutură de castane și nuci de pin
Turcia tradițională greacă cu umplutură de castane și nuci de pin este o fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție conține 1265 calorii, 131g de proteine, și 69G de grăsime. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de suc de mandarină, piper măcinat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Curcan tradițional grecesc cu umplutură de castane și nuci de pin, Turcia cu umplutură de castane, și Friptură de curcan cu umplutură de castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Faceți o mică incizie pe părțile laterale ale fiecărui castan și puneți-o într-o tigaie la foc mediu. Gatiti, amestecand des, pana la prajit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se ia de pe foc, se curăță și se toacă.
4
Topiți 2/3 cană de unt într-o cratiță și amestecați sucul de portocale, sucul de mandarină și sucul de lămâie. Frecați curcanul în interior și în exterior cu amestecul, rezervând câteva pentru ungere. Condimentează curcanul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Mandarine
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Unt
Toată Turcia
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată și ceapa până când carnea de vită și carnea de porc se rumenesc uniform și ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Carne De Porc Măcinată
Ceapă
Carne De Vită
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scurgeți grăsimea.
7
Se amestecă orezul. Se amestecă castanele, nucile de pin, stafidele, 1/3 cană de unt, bulion și coniac. Se condimentează cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Continuați să gătiți până când tot lichidul a fost absorbit. Umpleți toate cavitățile de curcan cu amestecul și legați-le cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Nuci De Pin
Stafide
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Unt
Piper
Toată Turcia
Bulion
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
8
Așezați curcanul pe un raft într-o tigaie și acoperiți ușor pieptul și coapsele cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie De Prăjire
9
Se toarnă aproximativ 1/4 inch apă în fundul cratiței. Mențineți acest nivel de apă pe tot parcursul timpului de gătit. Prăjiți curcanul în cuptorul preîncălzit timp de 3 până la 4 ore, perindând ocazional cu amestecul de unt și suc rămas. Creșteți temperatura cuptorului la 400 de grade F (200 de grade C) în timpul ultimei ore de prăjire și îndepărtați folia. Gatiti curcanul la o temperatura interna minima de 180 grade F (82 grade C).
Greacă în meniu? Încercați să împerecheați cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care l-ați putea încerca este Skouras Saint George Agiorgitiko. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.