Curcan Tradițional Fript

Friptura tradițională de curcan necesită în jur 3 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1993 calorii, 31g de proteine, și 81G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 107,49 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână fructe de pădure, boabe de piper, ghimbir confiat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Încercați Curcan Tradițional Prăjit Întreg Și Sos, Curcan Tradițional Prăjit, și Friptură Tradițională De Oală Yankee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Cu două-trei zile înainte de prăjire: începeți să dezghețați curcanul în frigider sau într-un răcitor păstrat la 38 de grade F.
Combinați bulionul, sarea, zahărul, boabele de piper, ienibaharul și ghimbirul într-un vas mare și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul.
Se ia de pe foc. Se răcește la temperatura camerei și se răcește saramura.
Cu o seară înainte doriți să mâncați: legați picioarele curcanului cu sfoară de bucătărie, dacă doriți.
Combinați saramura, apa și gheața într-o găleată de 5 galoane.
Așezați curcanul dezghețat, cu măruntaiele îndepărtate, cu pieptul în jos în saramură. Dacă este necesar, cântăriți pasărea pentru a vă asigura că este complet scufundată, acoperiți și refrigerați sau puneți totul într-un răcitor. Întoarceți pasărea o dată la jumătatea saramurii.
Încălziți cuptorul la 500 de grade F.
Scoateți pasărea din saramură și clătiți în interior și în exterior cu apă rece. Aruncați saramura.
Așezați pasărea pe un suport de prăjire într-o tigaie cu jumătate de foaie și uscați-o cu prosoape de hârtie. Frecați pasărea cu ulei de canola. Prăjiți pasărea pe cel mai de jos raft al cuptorului timp de 30 de minute.
În timp ce pasărea gătește, pliați și formați o grosime dublă de folie de aluminiu într-un pieptar strâns.
După 30 de minute, reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F, introduceți un termometru cu sondă în cea mai groasă parte a sânului și gătiți până când temperatura atinge 155 de grade F. Utilizați pieptarul în orice moment în timpul gătitului, dacă pasărea devine prea maro.
Odihnește pasărea, acoperită ușor cu folie de aluminiu, timp de 15 până la 30 de minute. Sculptați și serviți.