Curcan sărat cu cidru de arțar cu sos de cidru de Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul sărat cu cidru de arțar cu sos de cidru de Bourbon. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 642 calorii. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 145 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de fructe de pădure, cidru de mere, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 85%. Încercați Curcan sărat cu soia și cidru pe Puncte de pâine prăjită cu sos de arțar-soia, Curcan cu saramură de cidru cu glazură de arțar-cidru, și Curcan cu sare de condimente cu sos de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a prepara saramură, combinați primele 9 ingrediente într-un vas mare la foc mare; gatiti 6 minute sau pana se dizolva sarea, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se ia de pe foc; se adaugă 1 galon de apă rece. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Pentru a pregăti curcanul, îndepărtați măruntaiele și gâtul din curcan; gât de rezervă. Tăiați excesul de grăsime; adăugați curcan în saramură. Refrigerați 18 până la 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți curcanul din saramură; aruncați saramura. Pat curcan uscat. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Combinați 3 linguri de unt și următoarele 3 ingrediente (prin 1/2 linguriță de piper) într-un castron mic; frecați amestecul de unt sub pielea slăbită și peste piept și tobe. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați mărul și următoarele 5 ingrediente (prin ceapă) în cavitatea corpului. Asigurați picioarele cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
8
Așezați curcanul pe raftul unei tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Așezați gâtul în fundul tăvii de prăjire; așezați raftul cu curcan în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
10
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 15 minute. Acoperiți curcanul liber cu folie; coaceți încă 45 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
11
Scoateți din cuptor; așezați curcanul pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Lăsați să stea, acoperit, timp de 20 de minute; aruncați gâtul și pielea.
13
Pentru a pregăti sosul, așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
14
Turnați picăturile de tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție un colț inferior al sacului.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Scurgeți picăturile într-un castron mic, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
17
Adăugați cimbru și șalotă; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
18
Adăugați 1/2 cană de cidru și bourbon; se fierbe 3 minute sau până când lichidul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
19
Combinați 1/4 cană de bulion și făină, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20
Adăugați amestecul de făină, restul de 1 cană de bulion și picăturile în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 4 minute sau până se îngroașă. Se amestecă pătrunjelul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)