Curcan sărat cu cidru de arțar cu sos de cidru de Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul sărat cu cidru de arțar cu sos de cidru de Bourbon. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 642 calorii. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 145 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de fructe de pădure, cidru de mere, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 85%. Încercați Curcan sărat cu soia și cidru pe Puncte de pâine prăjită cu sos de arțar-soia, Curcan cu saramură de cidru cu glazură de arțar-cidru, și Curcan cu sare de condimente cu sos de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a prepara saramură, combinați primele 9 ingrediente într-un vas mare la foc mare; gatiti 6 minute sau pana se dizolva sarea, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se ia de pe foc; se adaugă 1 galon de apă rece. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Pentru a pregăti curcanul, îndepărtați măruntaiele și gâtul din curcan; gât de rezervă. Tăiați excesul de grăsime; adăugați curcan în saramură. Refrigerați 18 până la 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți curcanul din saramură; aruncați saramura. Pat curcan uscat. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Apă Pentru A Permite
6
Combinați 3 linguri de unt și următoarele 3 ingrediente (prin 1/2 linguriță de piper) într-un castron mic; frecați amestecul de unt sub pielea slăbită și peste piept și tobe. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați mărul și următoarele 5 ingrediente (prin ceapă) în cavitatea corpului. Asigurați picioarele cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
8
Așezați curcanul pe raftul unei tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Așezați gâtul în fundul tăvii de prăjire; așezați raftul cu curcan în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
10
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 15 minute. Acoperiți curcanul liber cu folie; coaceți încă 45 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Scoateți din cuptor; așezați curcanul pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Lăsați să stea, acoperit, timp de 20 de minute; aruncați gâtul și pielea.
13
Pentru a pregăti sosul, așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
14
Turnați picăturile de tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție un colț inferior al sacului.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
15
Scurgeți picăturile într-un castron mic, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
16
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
17
Adăugați cimbru și șalotă; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
18
Adăugați 1/2 cană de cidru și bourbon; se fierbe 3 minute sau până când lichidul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
19
Combinați 1/4 cană de bulion și făină, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
20
Adăugați amestecul de făină, restul de 1 cană de bulion și picăturile în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 4 minute sau până se îngroașă. Se amestecă pătrunjelul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime