Curcan Spatchcock La Grătar
Gratar Spatchcock curcan ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 22 și costă $1.08 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 417 calorii. Dacă aveți la îndemână sos de grătar original, sos de afine jeleu, amestec de umplutură de afine cu aragaz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Usturoi și ierburi Spatchcock pui la grătar, Pui la grătar Spatchcock, și Pui Mediteranean Spatchcock pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grătar termic pentru grătar indirect: aprindeți o parte a grătarului, lăsând cealaltă parte neluminată. Închideți capacul; încălziți grătarul la 177°.
Între timp, gătiți sosul de afine și apa în cratiță la foc mediu 5 min. sau până se amestecă, amestecând frecvent. Se amestecă sosul de grătar și condimentul de plăcintă cu dovleac; gatiti 2 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Folosiți foarfece de bucătărie sau cuțit ascuțit pentru a tăia osul din curcan; aruncați osul. Deschideți Turcia în stil fluture.
Așezați, cu pieptul în jos, în centrul grătarului peste zona neluminată. Grătiți 2 ore sau până când curcanul este gata (165F), monitorizând temperatura consistentă a grătarului și întorcând curcanul după 1 oră și perindând cu 3/4 cană amestec de afine în ultimele 15 min.
Scoateți curcanul de pe grătar.
Lăsați să stea 15 min. înainte de feliere. Între timp, pregătiți amestecurile de umplutură conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Serviți curcanul cu sos de afine și umplutură.