Curcan prăjit sărat cu ierburi și șalotă-sos Dijon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcan prăjit sărat cu ierburi și sos de șalotă-Dijon. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 82G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 635 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de făină universală, ceapă, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de curcan cu unt de șalotă și sos de cimbru, Prăjiți Piept De Curcan Cu Pesto De Citrice Și Sos De Șalotă, și Șalotă și salvie-curcan prăjit cu sos de șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați primele 6 ingrediente încastron mic pentru a zdrobi ierburile fin. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Capac; depozitați latemperatura camerei. Se amestecă coaja înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Clătiți curcanul în interior și în exterior(nu uscați). Trageți orice tampoane de grăsime din cavitatea principală și cavitatea gâtului curcanului; înfășurați, răciți și rezervați grăsime pentru prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Folie
2
Așezați curcanul în punga de prăjire; presărați în interior și în exterior cu sare de ierburi. Închide geanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sare
3
Așezați pe foaia de coacere; refrigerați 18 până la 24 de ore.
4
Setați raftul în poziția cea mai joasă în cuptor și preîncălziți la 325 km.F. Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă foarte mult. Se amestecă ceapa tocată șiurmătoarele 5 ingrediente într-un castron mic. Împărțiți amestecul de ceapă între cavitățile principale și cele ale gâtului. Îndoiți pielea gâtului sub și asigurați-văcu frigarui. Tuck sfaturi aripa sub. Legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Bol
Cuptor
5
Așezați curcanul pe setul de rafturi întigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Răspândiți untul peste totturcia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Kilograme De Mure (aproximativ
7
Așezați tampoane de grăsime rezervate și gât, inimă și pipotă rezervate în tigaie; se toarnă 2 căni de curcan auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Friptură de curcan 45 de minute. Ungeti cu panjuices. Continuați să prăjiți până când termometrul este introdus în partea cea mai groasă a coapsei registers165 de la 170 de la 170 de la 15 de minute, adăugând stoc sau apă în tigaie dacă este uscat și se strecoară ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede,cu 3 până la 3 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Stoc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
9
Transferturkey la platou; cort foarte slab cu folie și lăsați să se odihnească 30 până la 45 de minute. Tigaie Reserveroasting cu sucuri pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Scoateți gâtul, inima și pipota de curcan din tigaia de prăjire. Scoateți carnea de pe gât; tăiați carnea de gât, inima și pipota și rezervați pentru sos, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De Curcan
Sos
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
2
Se toarnă panjuices în ceașcă de măsurare cu 8 cani. Spoon offfat de la suprafață, rezervând 1/2 cană de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
3
Adăugațisuficient stoc de curcan la sucuri de tigaie degresatepentru a măsura 5 1/2 căni în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Puneți tigaia peste 2 arzătoarecăldură medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Adăugați 1/2 cană de grăsime rezervată șihaloturi; saut 1 minut.
6
Bateți în făină.Gatiti pana cand rouxul este maro deschis, amestecandîn mod constant, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Bateți vinul, amestecul de stoc, muștarul și rozmarinul proaspăt.Aduceți la fierbere, amestecând pentru a amesteca. Se fierbe până lagravy coats lingură, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin Proaspăt
Muștar
Stoc
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Addneck, inima, și pipotă, dacă se dorește. Se condimenteazăcu sare și piper.