Curcan prăjit sărat cu ierburi și șalotă-sos Dijon

Curcan prăjit sărat cu ierburi și șalotă-sos Dijon
Curcan prăjit sărat cu ierburi și sos de șalotă-Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 635 calorii, 82G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă ați frecat salvie, muștar dijon, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare includ Curcan prăjit sărat cu ierburi și șalotă-sos Dijon, Friptură de curcan cu unt de șalotă și sos de cimbru, și Prăjiți Piept De Curcan Cu Pesto De Citrice Și Sos De Șalotă.

Instrucțiuni

1
Frecați primele 6 ingrediente încastron mic pentru a zdrobi ierburile fin. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Capac; depozitați latemperatura camerei. Se amestecă coaja înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Clătiți curcanul în interior și în exterior(nu uscați). Trageți orice tampoane de grăsime din cavitatea principală și cavitatea gâtului curcanului; înfășurați, răciți și rezervați grăsime pentru prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2
Așezați curcanul în punga de prăjire; presărați în interior și în exterior cu sare de ierburi. Închide geanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Așezați pe foaia de coacere; refrigerați 18 până la 24 de ore.
4
Setați raftul în poziția cea mai joasă în cuptor și preîncălziți la 325 km.F. Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă foarte mult. Se amestecă ceapa tocată șiurmătoarele 5 ingrediente într-un castron mic. Împărțiți amestecul de ceapă între cavitățile principale și cele ale gâtului. Îndoiți pielea gâtului sub și asigurați-văcu frigarui. Tuck sfaturi aripa sub. Legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați curcanul pe setul de rafturi întigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Răspândiți untul peste totturcia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Așezați tampoane de grăsime rezervate și gât, inimă și pipotă rezervate în tigaie; se toarnă 2 căni de curcan auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Friptură de curcan 45 de minute. Ungeti cu panjuices. Continuați să prăjiți până când termometrul este introdus în partea cea mai groasă a coapsei registers165 de la 170 de la 170 de la 15 de minute, adăugând stoc sau apă în tigaie dacă este uscat și se strecoară ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede,cu 3 până la 3 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Transferturkey la platou; cort foarte slab cu folie și lăsați să se odihnească 30 până la 45 de minute. Tigaie Reserveroasting cu sucuri pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Scoateți gâtul, inima și pipota de curcan din tigaia de prăjire. Scoateți carnea de pe gât; tăiați carnea de gât, inima și pipota și rezervați pentru sos, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Se toarnă panjuices în ceașcă de măsurare cu 8 cani. Spoon offfat de la suprafață, rezervând 1/2 cană de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
3
Adăugațisuficient stoc de curcan la sucuri de tigaie degresatepentru a măsura 5 1/2 căni în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Puneți tigaia peste 2 arzătoarecăldură medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Adăugați 1/2 cană de grăsime rezervată șihaloturi; saut 1 minut.
6
Bateți în făină.Gatiti pana cand rouxul este maro deschis, amestecandîn mod constant, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Bateți vinul, amestecul de stoc, muștarul și rozmarinul proaspăt.Aduceți la fierbere, amestecând pentru a amesteca. Se fierbe până lagravy coats lingură, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Addneck, inima, și pipotă, dacă se dorește. Se condimenteazăcu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
9
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Revista