Curcan prăjit suculent cu Herbes de Provence
Sucul de curcan prăjit cu Herbes de Provence ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 12 și costă $2.05 pe portie. O porție conține 553 calorii, 70g de proteine, și 22g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de mere, ceapă, curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Herbes de Provence, Herbes de Provence, și Pui Herbes De Provence pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Îndepărtați măruntaiele din ambele cavități ale curcanului și clătiți în interior și în exterior. Slăbiți pielea sânilor de curcan și puneți 2 linguri de unt și 4 până la 6 frunze de salvie sub pielea fiecărui sân. Condimentați curcanul în interiorul cavității și peste tot afară cu herbes de Provence, sare de mare și piper.
Așezați ceapa, mărul, țelina și frunzele de salvie rămase în cavitatea curcanului și pe fundul tăvii de prăjire grele ca suport pentru curcan.
Se toarnă vin și suc de mere în tigaie.
Puneți curcanul în tigaie.
Acoperiți pieptul cu folie, lăsând picioarele expuse. Prăjiți la 400 timp de 1 oră și 30 de minute.
Îndepărtați folia. Prăjiți încă 1 oră, ungând la fiecare 20 de minute cu picături de tigaie, până când sucurile se limpezesc atunci când un cuțit mic este introdus în partea cea mai groasă a coapsei sau un termometru citit instantaneu înregistrează 165 atunci când este introdus în partea cea mai groasă a coapsei.
Scoateți curcanul din cuptor; ungeți din nou. Lăsați să se odihnească cu 30 până la 45 de minute înainte de sculptură. Turcia va continua să gătească încă 5 până la 10 grade.
Serviți cu sos de curcan, dacă doriți.