Curcanul prăjit lent cu sos de smântână este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 508 calorii, 70g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, frișcă grea, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept De Curcan Prăjit Lent Cu Sos, Curcanul prăjit lent al lui Cook ' s Illustrated cu sos, și Piept De Curcan Sălbatic Prăjit Cu Sos De Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan; pus deoparte. Aruncați ficatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ficat
2
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe o tăietură. Trageți picioarele departe de corp; folosind un cuțit de dezosare, tăiați pielea la articulația piciorului. Folosind ambele mâini, întoarceți sfertul piciorului departe de corp până când articulația iese din priză. Când carnea și articulația sunt expuse, așezați cuțitul ferm împotriva articulației pentru a face tăierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Tăiați articulația pentru a îndepărta sferturile picioarelor și lăsați-o deoparte.
4
Îndepărtați aripile de-a lungul articulației și rezervați aripile. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați de-a lungul coloanei vertebrale pe ambele părți de la coadă la gât pentru a îndepărta coloana vertebrală; rezervă coloana vertebrală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5
Așezați pieptul, cu carnea în jos, pe o tăietură. Folosind un cuțit mare și greu, tăiați pieptul pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Așezați jumătățile de sân și sferturile picioarelor într-un castron mare; se presară sare. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Combinați măruntaiele, aripile și coloana vertebrală rezervate într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
8
Adăugați 10 căni de apă, 8 bucăți de țelină, 4 sferturi de ceapă și 4 bucăți de morcov. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți 5 ore sau până când amestecul măsoară 8 căni. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți stocul 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Degresați grăsimea solidificată de pe suprafața stocului; aruncați grăsimea. Întoarceți stocul la foc mare; aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 30 de minute sau până când stocul măsoară 3 căni. Se strecoară amestecul printr-o sită, rezervând stocul. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Scoateți curcanul din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
11
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Aranjați bucățile de curcan, cu pielea în sus, într-o tigaie și aranjați restul de 8 bucăți de țelină, 4 sferturi de ceapă și 4 bucăți de morcov în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
13
Periați pielea de curcan cu 2 linguri smântână; se presara cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Roșii De Soare Nu
14
Coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore sau până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a sânului înregistrează 165, ungând la fiecare 30 de minute cu 2 1/2 linguri stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Așezați jumătățile de sân și sferturile picioarelor pe o tigaie cu jeleu sau o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Lăsați să stea, acoperit, timp de 30 de minute. Aruncați pielea.
18
Adăugați 1 cană de stoc în partea de jos a tigaiei de prăjire; răzuiți cu grijă bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
19
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
20
Se toarnă picături în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga și decupați cu atenție 1 colț inferior al sacului. Se strecoară picăturile printr-o sită într-o cratiță medie, oprindu-se înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimile și solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
21
Adăugați 1 1/2 cană rămasă în tigaie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
22
Combinați restul de 6 linguri de smântână și amidon de porumb, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă amestecul de cremă în amestecul stoc, amestecând cu un tel. Se fierbe 1 minut sau până se îngroașă ușor, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Roșii De Soare Nu
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
23
Serviți sosul cu curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt