Curcan prăjit foarte umed și aromat
Curcanul prăjit foarte umed și aromat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Toateretete are 5 fani. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, mere Granny smith și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curcan prăjit umed cu sos de Port, Friptură Aromată, și Friptură Italiană Aromată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Tăiați untul în bucăți de 1 lingură, sferturiți bucățile și refrigerați untul până când este necesar.
Folosiți degetele pentru a slăbi pielea peste pieptul de curcan și coapse.
Tăiați o gaură în pielea curcanului între coadă și corp (pentru a aplica picioarele); tăiați o gaură pe fiecare parte a curcanului sub fiecare aripă (pentru a aplica aripile). Frecați întreaga piele cu ulei vegetal.
Aruncați pene de mere și ceapă, căței de usturoi și țelină într-un castron mare până când sunt combinate; presărați condimente de pasăre peste amestecul de mere și aruncați din nou pentru a acoperi. Umpleți cavitățile corpului și gâtului cu amestecul de mere. Introduceți fiecare vârf de aripă în gaura de sub aripă pentru a fixa aripile; introduceți ambele picioare în gaură lângă coadă pentru a fixa picioarele.
Așezați curcanul pe un raft și puneți-l într-o tigaie. Introduceți bucăți de unt rece sub pielea slăbită, distribuind untul cât mai uniform posibil.
Prăjiți curcanul în cuptorul preîncălzit până când un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei, fără a atinge osul, citește 160 grade F (70 grade C), aproximativ 3 1/2 ore. Verificați dacă există coacere după 3 ore.
Scoateți tigaia de prăjire care conține curcan din cuptor și acoperiți cu folie de aluminiu, apăsând ușor folia direct pe pasăre.
Lăsați curcanul să se odihnească 40 de minute înainte de a ciopli.