Curcan prăjit de ienupăr și ierburi

Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și prietenos cu FODMAP? Curcanul prăjit de ienupăr și ierburi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 4.79 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 907 calorii, 62g de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți în. crenguță de rozmarin, curcan liber, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Curcan clasic prăjit cu saramură de ienupăr, Curcan prăjit cu saramură de ienupăr cu sos de ciuperci Chanterelle, și Curcan prăjit cu ierburi.
Instrucțiuni
Clătiți curcanul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Presărați peste tot cu sare, lucrând unele sub piele pe piept și coapse. Puneți într-o tigaie, acoperiți cu folie sau folie de plastic și răciți cel puțin 24 de ore și până la 3 zile.
Preîncălziți cuptorul la 40
Desfaceți curcanul, aruncați orice sucuri care s-au adunat în tigaie și uscați curcanul. Pune deoparte. Într-o moară de condimente sau o râșniță de cafea curată, măcinați fin fructele de ienupăr, semințele de muștar și boabele de piper. Frecați condimentele peste tot curcanul și puneți-le deoparte. Într-un castron mic, amestecați untul, cimbru, salvie și rozmarin până se combină bine. Masați amestecul peste tot curcanul și puneți pasărea într-o tigaie mare de prăjire sigură pentru aragaz.
Așezați felii de slănină peste piept și bețișoare.
Se toarnă vin și 1/2 cană de apă în fundul tigaiei.
Prăjiți curcanul 1 oră, întorcând tigaia 180 la jumătatea drumului. Reduceți căldura la 350 și prăjiți, întorcând tigaia la fiecare 30 de minute, până când un termometru introdus drept în jos prin cea mai groasă parte a sânului până la os înregistrează 155, 1 până la 1 1/2 ore.
Transferați curcanul pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 30 de minute până la 1 oră.
Turnați picăturile de tigaie într-o ceașcă de măsurare din sticlă pentru sosul de nuci de pin, rezervând tigaia pentru a face sos. Sculptați curcanul și serviți cu sos.