Curcan prăjit cu unt de rozmarin-usturoi frecați și sos de tigaie
Curcan prăjit cu unt de rozmarin-usturoi freca și sos de tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 521 calorii, 72g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână tulpini de țelină, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curcan cu unt la grătar cu sos de usturoi de rozmarin, Unt de rozmarin-curcan frecat cu sos de Porcini, și Curcan Cu Ierburi Cu Sos De Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan; aruncați ficatul. Rezervați gâtul și măruntaiele. Se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Toată Turcia
Ficat
Carne
3
Combinați untul, 2 lingurițe de rozmarin, 1 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper, coriandru și usturoi într-un castron mic. Frecați amestecul de unt sub pielea slăbită și peste sâni și tobe. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Coriandru
Rozmarin
Unt
Usturoi
Piper
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Bol
4
Așezați 1 linguriță de rozmarin rămasă, mănuși rezervate, gât, morcovi, țelină și ceapă în fundul unei tigaie mari acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Rozmarin
Morcov
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Adăugați 1/2 cană bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
6
Așezați raftul de prăjire în tigaie. Aranjați curcanul, pieptul în sus, pe suportul de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți curcanul la 425 timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Reduceți temperatura cuptorului la 325 (nu scoateți curcanul din cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Adăugați 1/2 cană de bulion în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Coaceți încă 30 de minute. Rotiți tigaia în cuptor; coaceți încă 30 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
Tigaie
11
Scoateți din cuptor; lăsați să stea pe o tăietură timp de 30 de minute. Aruncați pielea.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cuptor
12
Așezați o pungă mare de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 4 căni. Strecurați picăturile de tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute. Aruncați solidele. Sac de etanșare; decupați 1 colț inferior al sacului.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Tigaie
13
Scurgeți picăturile de tigaie într-o cratiță medie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
14
Adăugați restul de 2 căni de bulion în tigaie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Combinați 3 linguri de făină și 3 linguri de apă într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de bulion și se fierbe 1 minut sau până se îngroașă, amestecând continuu. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.