Curcan prăjit cu umplutură de anghinare-cârnați

Curcan prăjit cu umplutură de anghinare-cârnați
Curcan prăjit cu umplutură de anghinare-cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 246g de proteine, 153G de grăsime, și un total de 2750 calorii. Pentru $7.5 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, usturoi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este remarcabil. Încercați Curcan prăjit cu umplutură italiană de cârnați, Anghinare - Umplutură De Cârnați / Pansament, și Umplutură de anghinare, cârnați și parmezan (cu conținut scăzut de carbohidrați) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați cârnați și gătiți 3 până la 5 minute, până se rumenesc și se fierbe, rupând carnea pe măsură ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ciuperci, ceapă, usturoi și condimente de pasăre și gătiți 3 minute, până când ciupercile se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De CurteCondimente De Păsări De Curte
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Transferați amestecul într-un castron mare și adăugați cuburi de pâine, inimi de anghinare, brânză, pătrunjel și 1 1/2 cană bulion. Aruncați pentru a combina, permițând lichidului să înmoaie cuburile de pâine. Dacă umplutura pare uscată, adăugați mai mult bulion pentru a înmuia cuburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
UmpluturăUmplutură
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Condimentează curcanul peste tot cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
7
Așezați curcanul într-o tigaie mare și condimentați partea superioară și părțile laterale cu cimbru și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Toată TurciaToată Turcia
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Umpleți ușor amestecul de pâine în Curcan (așezați orice resturi într-un vas de copt puțin adânc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Puneți curcanul în cuptor și reduceți imediat temperatura cuptorului la 325 de grade F. prăjiți curcanul 20 de minute pe kilogram sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 180 până la 185 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Coaceți umplutura suplimentară alături timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați curcanul să stea cu 10 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
12
Serviți 1/2 din curcanul sculptat cu toată umplutura. Rezervați curcanul rămas (aproximativ 2 până la 3 căni mărunțite) pentru empanadas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan FeliatCurcan Feliat
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Revista