Curcan prăjit cu sos de slănină-cidru

Curcanul prăjit cu sos de slănină-cidru este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 661 calorii. Dacă aveți la îndemână crenguțe de rozmarin, crenguțe de ierburi, crenguțe de salvie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ruladă de curcan prăjită cu dovlecei, învelită cu slănină, cu sos de cidru, Piept de curcan învelit cu slănină cu sos de cidru, și Curcan învelit cu slănină cu sos de cidru de pere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați de-a lungul ambelor părți ale osului și îndepărtați-l. Puneți 1 pană de ceapă și 1 pană de măr în cavitatea gâtului împreună cu câte 1 crenguță de salvie, cimbru, rozmarin și oregano. Îndoiți pielea sub curcan. Condimentați cavitatea principală cu sare și piper și umpleți-o cu 3 ceapă și 3 pene de mere, 2 căței de usturoi și restul de crenguțe de ierburi. Legați picioarele împreună.
Puneți curcanul într-o tigaie mare și condimentați cu piper. Aranjați fâșiile de slănină peste piept și picioare și prăjiți timp de 1 oră.
Scoateți slănina și scoateți o parte din grăsime din tigaia de prăjire.
Adăugați restul de ceapă și pene de mere și căței de usturoi în tigaie și întoarceți-le pentru a acoperi cu grăsime. Prăjiți curcanul timp de 45 de minute mai mult sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 160; ungeti ocazional.
Transferați curcanul într-un platou, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute.
Transferați ceapa, mărul și usturoiul în tigaia de prăjire într-un robot de bucătărie și piure. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc moderat; când sucurile încep să sfârâie, amestecați 1 cană de cidru de mere și gătiți, răzuind bucățile rumenite, până se reduc la jumătate, aproximativ 5 minute. Strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță medie.
Adăugați bulionul de curcan și fierbeți până se reduce la 2 căni. Îndepărtați grăsimea.
Într-un castron, amestecați făina în restul de 1/4 cană de cidru, apoi bateți pasta în sos. Se aduce la fierbere; se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă piureul de mere și ceapă și oțetul și se condimentează cu sare și piper.
Încingeți curcanul cu crenguțe de ierburi și serviți cu sosul.