Curcan prăjit cu slănină-sos de cidru de mere

Curcan prăjit cu slănină-sos de cidru de mere
Curcan prăjit cu cidru cu slănină-sosul de cidru de mere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 708 calorii, 97G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, cimbru, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Curcan prăjit cu sos de slănină-cidru, Curcan cu cidru cu sos de mere prăjit, și Curcan prăjit cu ierburi cu sos de cidru de mere.

Instrucțiuni

1
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul din curcan. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
2
Așezați curcanul într-o pungă de plastic cu fermoar jumbo și adăugați 2 căni de cidru; sigilați și marinați la frigider peste noapte, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți curcanul din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Toată TurciaToată Turcia
5
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Se toarnă marinada rezervată peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Toată TurciaToată Turcia
7
Presărați 1 linguriță de piper și 1/2 linguriță de sare pe piele și în cavitatea corpului. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
8
Așezați crenguțe de cimbru și măr în cavitatea corpului. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul. Acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
MărMăr
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți la 450 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 (nu scoateți curcanul din cuptor); coaceți încă 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Adăugați 1 3/4 căni de bulion și ceapă în tigaie; reveniți imediat la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Coaceți, neacoperit, o oră suplimentară sau până când termometrul înregistrează 18
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
12
Așezați curcanul pe un platou de servire; acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Lăsați să stea cel puțin 25 de minute. Aruncați pielea, crenguțele și mărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
14
Scoateți ceapa din tigaie cu o lingură cu fante, puneți-o deoparte și păstrați-o la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
15
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei pahare de măsurare din sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Pungi ZiplocPungi Ziploc
16
Se toarnă picături de curcan în pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
17
Adăugați restul de 1/2 cană de cidru în tigaia de prăjire; gătiți la foc mediu-mare 2 minute, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
18
Adăugați la Turcia picături în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus). Sigilați punga; decupați cu atenție colțul inferior al sacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
19
Scurgeți picăturile într-un castron, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
20
Gatiti slanina intr-o cratita mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
21
Adăugați făină în picăturile de slănină în tigaie; gatiti 1 minut. Adăugați treptat restul de 1 cană de bulion și amestec de cidru, amestecând cu un tel. Se amestecă 1/4 linguriță piper și 1/2 linguriță sare; gatiti la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 10 minute), amestecand frecvent. Se amestecă ceapa și cimbru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
CeapăCeapă
PiperPiper
BulionBulion
CidruCidru
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista