Curcanul prăjit cu Bacon cu sos de ceapă dulce ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 851 calorii, 120g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână un stoc bogat de curcan, țelină, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Curcan prăjit cu saramură de bere cu sos de ceapă și slănină, Curcan glazurat cu caise cu ceapă prăjită și sos de șalotă, și Curcan prăjit cu sos de slănină-cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un robot de bucătărie, combinați slănina, pătrunjelul, frunzele de cimbru, 1/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper; procesați până la o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Folosind degetele, separați ușor pielea de curcan de sân și picioare. Condimentați cavitățile de curcan cu sare și piper. Întindeți cu grijă pasta de slănină sub pielea slăbită și apăsați ușor pe exteriorul pielii pentru a distribui uniform. Condimentați exteriorul curcanului cu sare și piper și legați strâns picioarele cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
4
Împrăștiați țelina, morcovii și ceapa albă într-o tigaie mare și puneți curcanul deasupra. Acoperiți bine pasărea cu 2 foi de folie unsă și prăjiți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți folia și continuați să prăjiți timp de 1 oră sau până când curcanul este rumenit și un termometru cu citire instantanee introdus în coapsa interioară înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați
6
Transferați curcanul pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute sau până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Între timp, strecurați sucurile de tigaie într-un castron. Îndepărtați grăsimea; se toarnă 1/4 cană de grăsime într-o tigaie mare și adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați ceapa dulce și crenguța de cimbru și gătiți la foc moderat până când ceapa se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Adăugați usturoiul, apoi amestecați făina. Adăugați treptat stocul, amestecând constant, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Bateți în tigaia rezervată sucurile și fierbeți sosul la foc mic, șoptind des, până nu rămâne niciun gust făinos, aproximativ 15 minute. Aruncați cimbru și usturoi. Condimentați sosul cu sare și piper și transferați-l într-o barcă cu sos încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Gravy Boat
Creveți Sotați, Decojiți
11
Tăiați șirul de pe picioarele de curcan și sculptați pasărea.