Curcan prăjit cu sare cu lămâie și Oregano

Curcanul prăjit cu sare cu lămâie și Oregano necesită aproximativ 21 de ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție conține 913 calorii, 106g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 55 de fani. Dacă aveți la îndemână coaja de lămâie, lămâi, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este excelent. Încercați Curcan prăjit cu sare cu lămâie și Oregano, De ce gătesc: piept de curcan prăjit cu lămâie și Oregano, și Oregano-curcan prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic.
Clătiți curcanul. Scoate metalintroduceți care ține picioarele și îndepărtați tampoanele de grăsimede la gât și cavitățile principale.
Se presara 4linguri de sare freca în interiorul cavități. Slidebird într-o pungă de cuptor de mărimea curcanului.
Sprinklerrămânând sare freca peste pasăre. Closebag; așezați pe o foaie de copt cu ramă șifrigeți curcanul 18 până la 24 de ore.
Setați rack-ul la cel mai micpoziție în cuptor și preîncălziți la 350 F.
Placerack în tigaie mare de prăjire. Clătiți curcanul; patdry.
Combinați lămâile, următoarele 6 Ingrediente, 1/4 cană de ulei și 3 linguri de suc de lămâie într-un castron mare; lingură în cavitatea principală.
Batererămânând ulei și suc de lămâie într-un castron mic.Puneți vârfurile aripilor sub; legați picioarele lejer.
Punețiturcia pe raft; periați cu puțin ulei de lămâie.
Se toarnă 2 căni de stoc în tigaie.Friptură de curcan 1 oră.
Periați peste tot curămânând ulei de lămâie. Friptură de curcan 45minute; se toarnă 1 cană de stoc în tigaie. Prăjiți 45 de minute; adăugați 1/2 cană la 11/2 cană stockto pan pentru a menține nivelul lichidului. Întoarce-te. Se prăjește până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 de ani,aproximativ 45 de minute mai mult.
Transferați curcanla platou; rezervați tigaia cu sucuri. Cortturkey lejer cu folie; lăsați să se odihnească 30 până la 45 de minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade).
În timp ce curcanul se odihnește, pregătiți sosul.