Nevoie de o curs principal fără gluten și prietenos cu FODMAP? Friptura de curcan cu saramură ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 1166 calorii, 99G de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fructe de ienupăr, boabe de piper, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Curcan Prăjit Cu Saramură, Curcan Prăjit Cu Saramură, și Curcan prăjit cu saramură uscată cu sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un recipient suficient de mare pentru a ține curcanul și saramura combinați toate ingredientele, cu excepția apei, curcanului și clarificate butter.In o cratiță aduce apă la fierbere și se adaugă la recipient, amestecând pentru a dizolva sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se lasă să se răcească până se răcește.
3
Adăugați curcanul în saramură, astfel încât să fie complet scufundat, acoperiți și răciți timp de 48 de ore. (O mare nou mop-găleată sau Rubbermaid container works mare pentru acest lucru.) Dacă curcanul nu este complet scufundat, întoarceți-l de mai multe ori în timpul celor 48 de ore.Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scurgeți curcanul, uscați-l și strângeți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Transferați curcanul într-o tigaie prevăzută cu un suport.Clătiți o grosime dublă de pânză de brânză în apă rece și stoarceți excesul de umiditate. Se înmoaie în unt clarificat și se aranjează peste curcan.Prăjiți curcanul, ungându-l frecvent cu orice unt clarificat rămas și sucurile de tigaie, timp de 3 până la 4 ore, sau până când un termometru pentru carne introdus în articulația coapsei înregistrează 150 de grade F și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fasole Cannelloni, Scursa
Apa Suplimentara
6
Lăsați să se odihnească, acoperit lejer cu folie, timp de 30 de minute înainte de a sculpta.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional