Curcan prăjit cu salvie

Curcanul prăjit cu salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 107G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 794 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $2.34 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare kosher, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Curcan prăjit frecat cu Jalapeno prăjit, salvie proaspătă și unt de portocale, Sage Frecat Curcan Prăjit, și Curcan Prăjit Cu Salvie Și Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți și prăjiți curcanul
Încălziți cuptorul la 400 F. umpleți cavitatea curcanului cu salvie și 4 sferturi de ceapă. Împrăștiați morcovii și ceapa rămasă într-o tigaie mare.
Așezați curcanul deasupra cepei și morcovilor. Legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie și puneți aripile sub corp.
Ungeți curcanul cu untul și condimentați cu 1 linguriță de sare. Prăjiți curcanul timp de 45 de minute.
Adăugați bulionul în tigaia de prăjire. Continuați să prăjiți curcanul, acoperindu-l ușor cu folie dacă se rumeneste prea repede, până când un termometru introdus într-o coapsă înregistrează 165 F, 2 până la 2 1/4 ore.
Scoateți curcanul din cuptor
Înclinați cu grijă curcanul pentru a goli sucurile din cavitate în tigaie.
Transferați curcanul pe o tăietură, cortați liber cu folie și lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute înainte de a sculpta. Aruncați ceapa și morcovii. Rezervați picăturile de tigaie pentru sosul de cidru tare.