Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu ierburi cu sos. Această rețetă servește 12. O porție conține 951 calorii, 111g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână piper, frunze de salvie, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Curcan prăjit cu ierburi cu sos, Curcan prăjit cu ierburi cu sos de arțar, și Piept de curcan prăjit cu ierburi cu sos de tigaie.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați semințele de fenicul, muștar și coriandru cu frunzele de dafin, sarea, zahărul și 1 litru de apă. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Fâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Transferați amestecul într-un castron sau oală foarte mare și adăugați restul de 7 litri de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați curcanul, pieptul în jos. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Scurgeți și clătiți curcanul și uscați-l; aruncați saramura. Începând de la capătul gâtului păsării, strecurați mâna între piele și carne pentru a slăbi pielea de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Într-un castron mediu, combinați cele 2 bețișoare de unt cu pătrunjelul, salvia și cimbru și condimentați cu piper. Lingurați 1/4 cană de unt de plante într-un castron mic și amestecați făina; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Întindeți untul de plante rămas peste tot și sub pielea curcanului și puneți-l pe un raft într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
8
Adăugați 2 căni de stoc în tigaie și prăjiți timp de 30 de minute. Coborâți temperatura cuptorului la 325 și prăjiți curcanul timp de aproximativ 2 1/2 ore mai mult, ungând ocazional; curcanul se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsă înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Transferați curcanul pe o tăietură și lăsați să se odihnească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Între timp, într-o cratiță mare, topiți restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
11
Adăugați ceapa, morcovul și țelina și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pâinea și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
12
Adăugați 2 litri de stoc și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până când lichidul se reduce la 3 căni, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
13
Bateți pentru a rupe pâinea. Se strecoară stocul printr-o sită fină și se readuce în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
14
Bateți untul de plante rezervat răcit și aduceți sosul la fierbere. Gatiti, amestecand, pana se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
15
Se toarnă grăsimea din tigaia de prăjire și se pune tigaia la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
16
Adăugați restul de 2 căni de bulion de pui și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite lipite de tigaie, până la fierbere. Se strecoară picăturile de tigaie în sos și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Sculptați curcanul și serviți pe un platou, trecând sosul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt