Curcan Prăjit Cu Ierburi
Curcanul prăjit cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 698 calorii, 84G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, lămâie, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Filet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți, Curcan prăjit cu unt de ierburi și șalotă prăjită, și Curcan Prăjit Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Setați un raft în treimea inferioară a cuptorului; Preîncălziți cuptorul la 163°.
Combinați uleiul, untul, usturoiul, ierburile tocate și 1 linguriță. fiecare sare și piper.
Îndepărtați gâtul și măruntaiele; aruncați. Clătiți curcanul; se usucă. Frecați amestecul de ulei-plante peste curcan și sub piele.
Presărați sare și piper înăuntru pasăre; apoi umpleți-l cu crenguțe de lămâie, ceapă și ierburi. Puneți aripile sub; legați picioarele cu sfoară de bucătărie.
Așezați curcanul, pieptul în sus, pe raft în tigaie. Acoperiți ușor cu folie. Prăjiți timp de 3 ore.
Îndepărtați folia; prăjiți timp de 1 până la 1 1/2 ore, ungând la fiecare 15 minute, până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a coapsei ajunge la 79°.
Așezați curcanul pe o tăietură. Cort cu folie; lăsați să se odihnească timp de 30 de minute înainte de sculptură.