Curcan Prăjit Cu Ierburi
Dacă $1.03 pe portie se încadrează în bugetul dvs., curcanul prăjit cu ierburi ar putea fi un extraordinar fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 116 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, unt, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Coaste Prime De Porc Cu Saramură De Ierburi, Curcan Sărat Cu Ierburi, și Curcan Cu Saramură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face saramura, într-un vas mare, amestecați 2 litri de apă cu sarea, zahărul, rozmarinul, cimbru, salvie, maghiran, semințe de țelină și boabe de piper. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul și sarea.
Adăugați apa cu gheață și amestecați până când gheața se topește și saramura este foarte rece.
Așezați curcanul într-o pungă de prăjire, apoi strecurați curcanul în pungă în a doua pungă pentru a face o grosime dublă.
Așezați curcanul în pieptul de gheață.
Se toarnă saramura în pungă. Închideți punga, asigurându-vă că curcanul este complet acoperit cu saramură și cu o bandă de cauciuc. Înconjurați curcanul în saci cu cuburi de gheață sau pachete de gheață albastră. Închideți pieptul și lăsați curcanul să stea timp de 10 până la 16 ore. Nu murați pasărea mai mult de 16 ore sau aroma și textura vor fi compromise.
Poziționați un raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 163°. într-un castron mic, amestecați ceapa, morcovul și țelina.
Scoateți curcanul din saramură și clătiți bine, în interior și în exterior, sub apă curentă rece. Uscați pielea și cavitățile corpului cu prosoape de hârtie. Întoarceți curcanul pe piept. Umpleți ușor cavitatea gâtului cu amestecul de ceapă. Folosind o frigăruie din lemn sau metal, fixați pielea gâtului curcanilor pe spate. Îndoiți aripile curcanilor akimbo în spatele spatelui sau legați-vă de corp cu șnur de bucătărie. Umpleți ușor cavitatea mare a corpului cu amestecul de ceapă rămas.
Așezați toiagele în încuietoarea jaretului sau legați-le împreună cu șnurul de bucătărie.
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un raft în tigaia de prăjire. Frecați peste tot cu untul.
Se toarnă 2 căni de apă în fundul cratiței.
Prăjiți curcanul, ungând peste tot la fiecare 45 de minute cu sucurile pe fundul tigaiei, până când un termometru pentru carne introdus în partea cărnoasă a coapsei (dar fără a atinge un os) citește 82° și umplutura este de cel puțin160, aproximativ 4 ore. Ori de câte ori picăturile se evaporă, adăugați mai multă apă, aproximativ 1 cană odată.
Transferați curcanul într-un platou mare de servire și lăsați-l să stea cel puțin 20 de minute înainte de a sculpta.
Se toarnă picăturile de tigaie într-o cană separatoare, lăsând bucățile rumenite în tigaie.
Lăsați să stea 5 minute, apoi turnați și rezervați picăturile și aruncați grăsimea.
Așezați tigaia pe două arzătoare la foc mediu-mare.
Adăugați sosul și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite în tigaie cu o spatulă de lemn. Adăugați treptat picăturile de tigaie întunecate, degresate, până când sosul este sărat după gust. Fierbeți până când sosul se îngroașă. Se strecoară și se transferă într-o barcă cu sos încălzită.
Sculptați curcanul și serviți sosul alături.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;