Curcan Prăjit Cu Ierburi

Curcan Prăjit Cu Ierburi
Dacă $1.03 pe portie se încadrează în bugetul dvs., curcanul prăjit cu ierburi ar putea fi un extraordinar fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 116 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, unt, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Coaste Prime De Porc Cu Saramură De Ierburi, Curcan Sărat Cu Ierburi, și Curcan Cu Saramură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face saramura, într-un vas mare, amestecați 2 litri de apă cu sarea, zahărul, rozmarinul, cimbru, salvie, maghiran, semințe de țelină și boabe de piper. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Boabe De PiperBoabe De Piper
MaghiranMaghiran
RozmarinRozmarin
SaramurăSaramură
ZahărZahăr
CimbruCimbru
ApăApă
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați apa cu gheață și amestecați până când gheața se topește și saramura este foarte rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SaramurăSaramură
GheațăGheață
4
Așezați curcanul într-o pungă de prăjire, apoi strecurați curcanul în pungă în a doua pungă pentru a face o grosime dublă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
5
Așezați curcanul în pieptul de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
GheațăGheață
6
Se toarnă saramura în pungă. Închideți punga, asigurându-vă că curcanul este complet acoperit cu saramură și cu o bandă de cauciuc. Înconjurați curcanul în saci cu cuburi de gheață sau pachete de gheață albastră. Închideți pieptul și lăsați curcanul să stea timp de 10 până la 16 ore. Nu murați pasărea mai mult de 16 ore sau aroma și textura vor fi compromise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
7
Poziționați un raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 163°. într-un castron mic, amestecați ceapa, morcovul și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
8
Scoateți curcanul din saramură și clătiți bine, în interior și în exterior, sub apă curentă rece. Uscați pielea și cavitățile corpului cu prosoape de hârtie. Întoarceți curcanul pe piept. Umpleți ușor cavitatea gâtului cu amestecul de ceapă. Folosind o frigăruie din lemn sau metal, fixați pielea gâtului curcanilor pe spate. Îndoiți aripile curcanilor akimbo în spatele spatelui sau legați-vă de corp cu șnur de bucătărie. Umpleți ușor cavitatea mare a corpului cu amestecul de ceapă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
CeapăCeapă
ApăApă
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Așezați toiagele în încuietoarea jaretului sau legați-le împreună cu șnurul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
10
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un raft în tigaia de prăjire. Frecați peste tot cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
11
Se toarnă 2 căni de apă în fundul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Prăjiți curcanul, ungând peste tot la fiecare 45 de minute cu sucurile pe fundul tigaiei, până când un termometru pentru carne introdus în partea cărnoasă a coapsei (dar fără a atinge un os) citește 82° și umplutura este de cel puțin160, aproximativ 4 ore. Ori de câte ori picăturile se evaporă, adăugați mai multă apă, aproximativ 1 cană odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
13
Transferați curcanul într-un platou mare de servire și lăsați-l să stea cel puțin 20 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
14
Se toarnă picăturile de tigaie într-o cană separatoare, lăsând bucățile rumenite în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Lăsați să stea 5 minute, apoi turnați și rezervați picăturile și aruncați grăsimea.
16
Așezați tigaia pe două arzătoare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
17
Adăugați sosul și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite în tigaie cu o spatulă de lemn. Adăugați treptat picăturile de tigaie întunecate, degresate, până când sosul este sărat după gust. Fierbeți până când sosul se îngroașă. Se strecoară și se transferă într-o barcă cu sos încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
18
Sculptați curcanul și serviți sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
19
articol var
20
Type_27_data = {};
21
articol
22
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate22
Revista