Curcanul prăjit cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 71G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 516 calorii. Pentru 1,54 USD pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți morcovi, țelină, păstârnac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 92 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular minunat de 94%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Filet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, Lime și ghimbir și cartofi dulci prăjiți, Curcan prăjit cu unt de ierburi și șalotă prăjită, și Curcan prăjit cu unt de ierburi și șalotă prăjită.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de ulei, usturoi, sare și piper. Cu degetele, slăbiți cu grijă pielea din pieptul de curcan; frecați amestecul sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați frunze de salvie și două crenguțe de cimbru sub piele. Asigurați pielea pe partea inferioară a sânului cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
3
Tăiați ceapa în pene și țelina, morcovii și păstârnacul în 2-in. lungimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Așezați aproximativ o cincime din ceapă, țelină și morcovi în cavitatea curcanului; adăugați crenguțe și cimbru rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Așezați legumele rămase într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Așezați curcanul, pieptul în sus, peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
7
Periați cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
8
Coaceți la 325 de calorii timp de 3-1/4 până la 3-3/4 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de calorii, ungând ocazional cu picături de tigaie. Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de a sculpta curcanul. Aruncați legumele; folosiți picături pentru a face sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch