Curcan Prăjit Cu Ierburi
Curcanul prăjit cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $3.54 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 154g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 1180 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați curcan, unt, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Filet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți, Curcan prăjit cu unt de ierburi și șalotă prăjită, și Curcan prăjit cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți curcanul din frigider cu 1 oră înainte de prăjire.
Combinați untul, pătrunjelul, Salvia, rozmarinul și cimbru într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Puneți 4 căni din bulionul de pui într-o cratiță medie și păstrați la cald la foc mic.
Condimentați cavitatea curcanului cu sare și piper și umpleți cavitatea cu jumătate din morcovi, țelină și ceapă. Frecați întregul curcan cu untul de plante și condimentați liberal cu sare și piper.
Împrăștiați legumele rămase pe fundul unei tigaie mari. Puneți un raft peste legume și puneți curcanul deasupra raftului.
Se toarnă restul de 2 căni de stoc în fundul tăvii de prăjire și se pune cu grijă tigaia în cuptor. Prăjiți până când curcanul devine maro auriu deschis, aproximativ 45 de minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 cm.f și continuați prăjirea, ungând cu bulionul cald de pui la fiecare 15 minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsă înregistrează 160 cm. f, cu aproximativ 2 1/2 ore mai mult.
Scoateți curcanul din cuptor, transferați-l pe o tăietură mare și cortați-l liber cu folie.
Lăsați să se odihnească 30 de minute înainte de a sculpta.
Se strecoară bulionul în fundul tigaiei printr-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză sau prosoape de hârtie într-o cratiță medie. Aruncați solidele. Se fierbe stocul până se reduce la o consistență a sosului. Aranjați curcanul pe un platou mare și stropiți cu stocul redus.
Retipărit cu permisiunea Bobby Flay ' s Bar Americain Cookbook de Bobby Flay cu Stephanie Banyas și Sally Jackson, (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, un autor de bestselleruri din New York Times, este bucătarul-proprietar al șase restaurante rafinate, inclusiv Mesa Grill, Bar Americain și Bobby Flay Steak și o listă extinsă a palatelor Burger ale lui Bobby. El este gazda a numeroase spectacole populare de gătit pe Food Network, de la băiatul câștigător al Emmy Meets Grill And Grill It! cu Bobby Flay, la seria Iron Chef America, Throwdown! cu Bobby Flay, și Star Food Network. Brunch @ Bobby 's a debutat pe canalul de gătit în toamna anului 2010, iar America' s Next Great Restaurant a debutat în martie 2011 pe NBC. Aceasta este a unsprezecea sa carte. Site-ul său este Bobby