Curcan presat și Cheddar de fermă pe pâine cu ouă

Curcan presat și Cheddar fermă pe pâine de ou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 502 calorii, 20g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pâine brioșă, curcan, conserve de fructe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma fructele, puteți urma acest fel principal cu Ghimbir Fructe Clare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Penne la cuptor cu Cheddar de fermă și praz, Ouă coapte cu Cheddar de fermă și cartofi, și Cheddar de fermă și fondue Irlandeză cu cartofi noi.
Instrucțiuni
Preîncălziți o presă electrică pentru sandvișuri (sau fier de vafe). Faceți 2 sandvișuri, împărțind uniform brânza și curcanul între ele.
Întindeți exteriorul fiecărui sandviș cu untul și gătiți atât pe presă, cât și pe fier. (Sau gătiți sandvișurile într-o tigaie grea de saut la foc mediu, rotind o dată, până când exteriorul se rumeneste și brânza s-a topit.)
Se servește cu chutney, sos de afine sau conserve.
Tăiați crustele și apăsați sandvișurile într-un fier de vafe pentru cea mai prietenoasă dintre prezentări (aproximativ 2 minute).
Se servește cu o răspândire de fructe, cum ar fi gem de piersici sau caise.