Curcan picant și fasole verde
Curcanul picant și fasolea verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.95 pe portie. O porție conține 543 calorii, 25g de proteine, și 19g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fasole, sos de soia, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Curcan măcinat picant și fasole verde, Curcan măcinat picant și fasole verde Stir-fry & 30% reducere de Vânzare, și Turcia și fasole verde Se amestecă cu arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Se amestecă orezul, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 18 minute; se scurge bine și se menține cald.
Între timp, preîncălziți broilerul. Aruncați fasolea verde, 1 1/2 linguri ulei vegetal și zahărul pe o foaie de copt cu margini. Se fierbe, amestecând o dată, până când fasolea este fragedă și carbonizată, aproximativ 8 minute.
Încălziți restul de 1 1/2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați curcanul și gătiți, despărțindu-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc, 3 minute.
Adăugați usturoiul, muratul și pasta de chile și gătiți până când usturoiul este ușor auriu, aproximativ 3 minute.
Bateți bulionul de pui, sosul de soia, sherry și amidonul de porumb într-un bol.
Adăugați fasolea verde în tigaie cu amestecul de curcan și gătiți, amestecând, 1 minut.
Adăugați amestecul de sos de soia și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Fotografie de Christopher Testani