Curcan Perfect Prăjit

Curcan Perfect Prăjit
Nevoie de o curs principal fără gluten? Curcanul prăjit Perfect ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 942 calorii, 109G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, fenicul, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Curcan Perfect Prăjit, Curcan Perfect Prăjit, și Curcan Perfect Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți măruntaiele din curcan și spălați curcanul în interior și în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
4
Îndepărtați excesul de grăsime și resturile de pene și uscați exteriorul.
5
Așezați curcanul într-o tigaie mare. Sare și piperează din belșug interiorul cavității curcanului. Umpleți cavitatea cu cimbru, lămâie, 1 ceapă, sferturi și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
LămâieLămâie
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Ungeți exteriorul curcanului cu untul și presărați din nou cu sare și piper. Legați picioarele împreună cu sfoară și puneți vârfurile aripilor sub corpul curcanului. Curățați și feliați ceapa rămasă, aruncați-le cu ulei de măsline și împrăștiați-le în jurul curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
CeapăCeapă
Toată TurciaToată Turcia
7
Prăjiți curcanul timp de 1 oră. Aruncați morcovii, cartofii și feniculul cu uleiul de măsline și adăugați în tigaia de prăjire. Întoarceți tigaia la cuptor și continuați să prăjiți încă aproximativ 1 1/2 ore sau până când sucurile se limpezesc când tăiați între picior și coapsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
MorcovMorcov
FeniculFenicul
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
8
Scoateți curcanul pe o tăietură și acoperiți cu folie timp de 20 de minute. Amestecați legumele și readuceți tigaia la cuptor. Continuați să gătiți legumele în timp ce curcanul se odihnește. Feliați curcanul și serviți pe un platou cu legumele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate69
Revista