Curcan La Grătar Marinat Cu Citrice

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Curcanul la grătar marinat cu citrice ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 929 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 4,64 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, crescătorie liberă, chili de pasăre thailandeză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mandarinele, puteți urma acest fel principal cu Clătite pentru micul dejun cu mandarine confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Citrus-Curcan Marinat, Pui La Grătar Marinat Cu Citrice, și Pui Mexican Marinat Cu Citrice La Grătar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți toate ingredientele pentru marinată într-un castron și turnați peste o cantitate generoasă de ulei de măsline. Strângeți totul împreună cu mâinile pentru a amesteca toate aromele.
Puneți măcelarul să taie curcanul în 4 bucăți și să scoată oasele din sân. (Salvați gâtul și coloana vertebrală pentru sos.) Pentru a marina, puneți curcanul pe un platou mare și turnați marinada; întoarceți curcanul în marinată pentru a vă asigura că este bine acoperit pe ambele părți. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Scoateți curcanul din frigider cu aproximativ 1/2 oră înainte de a fi gata să-l grătiți.
Încălziți grătarul la mediu și ștergeți grătarul cu puțin ulei. Ștergeți marinada din curcan și condimentați-o bine cu sare și piper.
Puneți curcanul pe grătar, cu pielea în jos și gătiți timp de 30 de minute. Întoarceți pasărea și continuați grătarul, ungând cu mai mult ulei de măsline, până când sucurile curg limpede și temperatura internă a coapsei este de 180 de grade F, aproximativ 1 oră în total. Se lasă deoparte, se acoperă cu folie și se lasă să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a sculpta.