Curcan La Grătar Cu Lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul la grătar cu lămâie. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 525 calorii, 58G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Frigarui de creveți la grătar cu ierburi cu feta cu lămâie, Curcan cu lămâie-ierburi cu sos de lămâie-usturoi, și Piept De Curcan Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Dacă utilizați grătar cu cărbune, așezați tigaia de picurare direct sub zona de grătar și aranjați cărbuni în jurul marginii focarului.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură indirectă.
Frecați cavitatea curcanului cu sare și piper; așezați ceapa și lămâile în cavitate.
Ungeți uleiul peste curcan. Introduceți termometrul pentru carne de grătar, astfel încât vârful să fie în partea cea mai groasă a mușchiului coapsei și să nu atingă osul.
Se amestecă untul și cimbru; perie peste curcan. Acoperiți și grătați curcanul, pieptul în sus, peste tigaia de picurare sau peste partea neîncălzită a grătarului cu gaz și 5 până la 6 inci de la foc mediu 2 ore 30 minute până la 3 ore 30 minute sau până când termometrul citește 165 de circulații și tobe se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite. Dacă folosiți grătar cu cărbune, adăugați aproximativ 15 brichete în fiecare oră.
Lăsați curcanul să stea 15 minute.
Îndepărtați ceapa și lămâile înainte de a sculpta.