Curcan glazurat cu rodie cu orez sălbatic și umplutură de castane

Curcan glazurat cu rodie cu orez sălbatic și umplutură de castane
Rodie curcan glazurate cu orez sălbatic și castan umplutura este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 152g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 1362 calorii. Pentru $ 6.38 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, ulei de măsline, suc de rodie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până castane ai putea urma acest curs principal cu Tort de ciocolată neagră-Caramel cu castane cu praf de aur ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 83%. Rețete similare includ Curcan Glazurat Cu Rodie Cu Umplutură De Orez Sălbatic, Rodii-glazurate Cornish joc găini cu orez sălbatic-castan St, și Curcan glazurat cu arțar cu umplutură de orez sălbatic.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Condimentează curcanul cu ulei de măsline, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute.
5
Amestecați orezul, castanele, ceapa și ierburile împreună într-un vas de copt. Se acoperă cu brânză de capră mărunțită. Se acoperă cu folie și se lasă deoparte. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CastaneCastane
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Așezați curcanul pe grătar și grătați fiecare parte la foc mare până se rumenesc frumos, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la minim și mutați bucățile de curcan într-un raft mai înalt din grătar. Închideți capacul grătarului și lăsați să gătească încet, întorcându-se ocazional, timp de 30 până la 40 de minute. Apoi începeți să periați sucul de rodie pe curcan și continuați până când curcanul este gătit; un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei, departe de os, ar trebui să înregistreze 175 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți curcanul de pe grătar, transferați-l pe o tăietură și lăsați-l să stea, acoperit slab cu folie, timp de 15 minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Puneți umplutura în cuptor și lăsați să se încălzească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Serviți umplutura cu curcan. Aduceți orice suc de rodie rămas la foc mic și stropiți peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista