Curcan glazurat cu cireșe cu umplutură uscată de cireșe-mere
Curcan glazurat cu cireșe cu umplutură uscată de cireșe-mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 76g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 833 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 2,88 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți unt, cireșe, curcan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Umplutură Uscată De Cireșe Și Mere, Umplutură de cireșe uscate și cârnați italieni, și Challah, cârnați și umplutură de cireșe uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.Ungeți vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de scurtare sau gătit; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți și aruncați gâtul și măruntaiele din curcan. Clătiți curcanul în interior și în exterior cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie. Într-un castron mic, amestecați salvie, sare și piper; frecați în pielea de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-o
3
În tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa; gatiti 4 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Într-un castron mare, amestecați bine ceapa gătită și ingredientele de umplutură rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Întoarceți pieptul de curcan în jos. Umpleți ușor cavitatea gâtului cu 1 cană de umplutură (nu împachetați umplutura, deoarece se va extinde în timpul prăjirii). Fixați pielea gâtului de curcan în spate cu frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Întoarceți pieptul de curcan cu fața în sus. Îndoiți aripile peste spatele curcanului, astfel încât sfaturile să se atingă. Umpleți ușor cavitatea corpului cu 3 căni de umplutură (nu împachetați umplutura, deoarece se va extinde în timpul prăjirii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
7
Așezați umplutura rămasă în vasul de copt. Se acoperă cu folie; se dă la frigider până se coace. Puneți picioarele sub banda de piele la coadă (dacă există) sau legați-le împreună cu sfoară grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Pe raft în tigaie de prăjire superficială, așezați curcanul, pieptul în sus. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei interioare și să nu atingă osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fasole Cannelloni, Scursa
9
Acoperiți curcanul liber cu folie sau capac de prăjire; prăjiți 3 ore. Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Bomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Descoperiți curcanul și puneți vasul de copt acoperit cu folie cu umplutură în cuptor. Prăjiți 45 de minute până la 1 oră și 30 de minute mai mult, perindând frecvent curcanul cu glazură, până când termometrul citește 74° și toiagele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite. Termometrul introdus în centrul umpluturii în Turcia ar trebui să citească165.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți vasul de copt cu umplutură din cuptor după 40 până la 50 de minute de coacere sau când este bine încălzit (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Așezați curcanul pe platoul cald; acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Lăsați să stea aproximativ 15 minute pentru cea mai ușoară sculptură. Acoperiți și refrigerați orice curcan rămas și umplutura separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt