Curcan Glazurat Cu Cidru

Curcan Glazurat Cu Cidru
Curcanul glazurat cu cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 105g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 879 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți curcan 1 oră, cidru de mere nefiltrat, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan Glazurat Cu Cidru, Curcan glazurat cu cidru, și Curcan glazurat cu unt și cidru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu rack în treimea inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Clătiți curcanul în interior și în exterior și uscați-l. Puneți curcanul pe raft în tigaie și condimentați în interior și în exterior cu 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Puneți măr, ceapă și cimbru în cavitate mare. Îndoiți pielea gâtului sub corp, apoi puneți vârfurile aripilor sub sân și legați tobe împreună cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
MărMăr
CeapăCeapă
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
1
Adăugați apă în tigaie și prăjiți, fără a unge, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Între timp, fierbeți cidrul și zahărul într-o cratiță mică și grea, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, până se reduce la aproximativ 1/4 cană, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă în unt câte 1 lingură, amestecând până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Lăsați glazura să stea până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
După ce curcanul a prăjit 1 oră, rotiți tigaia la 180 de grade. Prăjiți, fără ungere, încă 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Periați curcanul peste tot cu toată glazura și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a fiecărei coapse (testați-le pe ambele; nu atingeți osul) înregistrează 165 până la 170 F, cu 5 până la 15 minute mai mult (timp total de prăjire: 1 3/4 până la 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
2
Înclinați cu atenție Turcia, astfel încât sucurile din interiorul cavității mari să intre în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați curcanul astfel încât sucurile din interiorul cavității mari să intre în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați curcanul într-un platou (rezervați sucuri în tigaie) și lăsați să se odihnească, neacoperit, 30 de minute (temperatura cărnii coapsei va crește la 170 până la 175&Deg;F). Aruncați șirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
1
Strecurați sucurile de tigaie printr-o sită cu ochiuri fine în măsură de 2 litri și îndepărtați grăsimea (sau folosiți un separator de grăsime), rezervând grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
TigaieTigaie
2
Călare prăjire tigaie peste 2 arzătoare, apoi se adaugă vin și deglaze tigaie de fierbere la foc mare, agitare și răzuire până biți maro, 2 minute. Se strecoară prin sită în ceașcă de măsurare care conține sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
SitaSita
3
Puneți 1/2 cană de grăsime rezervată (dacă este mai puțin, adăugați unt topit) într-o cratiță grea de 4 litri și bateți în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Gatiti roux la foc mediu, batand, 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați sucuri de tigaie și stoc într-un flux rapid, șoptind constant, apoi aduceți la fierbere, șoptind ocazional. Se fierbe rapid, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, 10 până la 15 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
6
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
1
Josmeyer Les Folastries
2
Gew nr. 05
Ingrediente de care veți avea nevoie
GewurztraminerGewurztraminer
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista