Curcan glazurat cu caise și Tequila

Curcan glazurat cu caise și Tequila
Curcanul glazurat cu caise și Tequila ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 12. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 586 calorii, 82G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Dacă aveți curcan, caise, tequila și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Curcan Glazurat Cu Caise, Piept De Curcan Glazurat Cu Caise Aurii, și Curcan glazurat cu caise cu sos de ierburi proaspete.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: injector de aromă de pasăre (disponibil la magazinele gourmet).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați ardeii iute și 2 căni de bulion de pui într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere, apoi opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Lăsați ardeii iute să stea 5 până la 10 minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
6
Se amestecă 3/4 cană de bulion de pui, unt topit și tequila într-un castron mic de metal. Se condimentează cu sare. Folosind un injector de aromă de bucătărie, injectați amestecul în coapse, sâni și picioare ale curcanului. Dacă amestecul se solidifică, așezați vasul peste un arzător cu gaz sau într-un cuptor cald până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
TequilaTequila
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
7
Așezați curcanul pe un raft așezat într-o tigaie mare. Puneți vârfurile aripilor sub corpul curcanului. Legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Așezați mănușile în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Transferați ardeii iute cu lichidul lor într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați conservele de caise, oregano și usturoi și procesați până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Sare și PiperSare și Piper
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
11
Transferați piureul de chile într-o cratiță medie. Frecați aproximativ 1 cană de piure de chile peste tot curcanul (rezervați restul pentru SOS la sfârșit), lucrând o parte din el între sân și piele. Condimentează curcanul generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Adăugați 1 cană de bulion în tigaia de prăjire și prăjiți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
13
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Continuați să prăjiți curcanul până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 de grade F, cu aproximativ 2 ore mai mult, ungând la fiecare 20 de minute cu picături. Acoperiți curcanul liber cu folie dacă începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
14
Transferați curcanul într-un platou, rezervând sucurile de tigaie și lăsați să se odihnească în timp ce pregătiți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță mare și grea și aruncați orice solide. Lingurați grăsimea din partea superioară a lichidului și aruncați-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
16
Adăugați piureul de chile rămas în cratiță și amestecați până se combină bine. Se fierbe la foc mare până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
17
Încingeți curcanul cu caise uscate, ardei iute uscați și coriandru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Toată TurciaToată Turcia
18
Se servește cu piureul de chile alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista