Curcan glazurat cu arțar cu umplutură de orez sălbatic
Curcanul glazurat cu arțar cu umplutură de orez sălbatic este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16. O porție conține 705 calorii, 76g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei vegetal, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Curcan glazurat cu arțar-slănină cu umplutură de orez sălbatic și pâine de porumb &, Curcan Glazurat Cu Rodie Cu Umplutură De Orez Sălbatic, și Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez de 4 litri, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 5 minute, amestecand ocazional. Se amestecă orezul sălbatic, cimbru și 5 căni de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Se încălzește la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim. Capac; se fierbe 10 minute. Se amestecă orezul brun și țelina. Acoperiți; fierbeți cu 40 până la 50 de minute mai mult sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit, adăugând mai mult bulion cu 1/4 cană, dacă este necesar, pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui Lawry
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se amestecă morcovul, slănina, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea 10 minute. Descoperă; se răcește cu 30 de minute înainte de a umple curcanul. (Umpleți curcanul chiar înainte de prăjire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți și aruncați gâtul și măruntaiele din curcan. Clătiți curcanul în interior și în exterior cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Lingura se umple lejer în cavitatea gâtului; întoarceți aripile înapoi pentru a ține pielea gâtului în loc sau fixați pielea gâtului în spate cu frigarui. Lingura umplutura în cavitatea corpului; refasten copane cu bucata de metal sau tuck sub piele la coada. (Betisoarele pot fi, de asemenea, legate împreună cu sfoară de bumbac.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
10
Așezați orice umplutură rămasă în caserola de 2 litri care a fost pulverizată cu spray de gătit; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
11
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, în tigaie. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei interioare și să nu atingă osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată Mărunt
12
Periați cu ulei pentru a preveni uscarea pielii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
Se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
14
Așezați cort de folie rezistentă peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
15
Friptură de curcan 1 oră 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
16
Îndepărtați folia; prăjiți 1 oră 30 minute până la 2 ore mai mult sau până când termometrul citește 71°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați
17
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați împreună ingredientele glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
18
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți ușor neacoperit 20 până la 30 de minute, amestecând ocazional, până când amestecul se reduce la 1/2 cană.
19
Se ia de pe foc.
20
Scoateți umplutura în caserolă din frigider; descoperi și pune deoparte. Când termometrul citește 71°, periați curcanul cu 1/2 de glazură; prăjiți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
21
Periați cu glazura rămasă; prăjiți cu 15 până la 30 de minute mai mult sau până când termometrul citește 82° și toiagele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 15 până la 20 de minute pentru o sculptură mai ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați
22
Între timp, creșteți temperatura cuptorului la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
23
Coaceți caserola neacoperită cu umplutură de 15 până la 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
24
Așezați curcanul pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
25
Scoateți frigarui.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
26
Scoateți umplutura din curcan; așezați în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat