Curcan glazurat cu arțar cu sos de Bourbon-Pecan

Curcan glazurat cu arțar cu sos de Bourbon-Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul glazurat cu arțar cu Bourbon-Pecan. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1425 calorii, 140g de proteine, și 74G de grăsime. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, făină, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pui Pecan în Bourbon Maple Cream Gravy, Curcan glazurat cu arțar cu sos, și Curcan glazurat cu arțar cu sos de ceapă-cidru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind degetele, slăbiți cu atenție pielea peste pieptul de curcan și coapse; încercați să nu rupeți pielea. Puneți o pungă mare de prăjire a cuptorului într-un castron foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Pune curcanul în pungă, cavitatea ajunge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Într-un castron, amestecați bourbonul cu sucul de portocale, siropul de arțar, cimbru și 1 1/2 lingurițe fiecare de sare și piper. Turnați încet amestecul sub pielea curcanului și apăsați pentru a-l distribui uniform pe piept și coapse. Înfășurați curcanul strâns în pungă și sigilați cu o cravată răsucită. Se da la frigider peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Scoateți curcanul din pungă și puneți-l într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Se toarnă marinada într-o ceașcă mare de măsurare. Frecați 6 linguri de unt sub pielea sânului și frecați restul de 2 linguri peste piele. Legați picioarele de curcan împreună cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
7
Se toarnă 1/2 cană din marinada rezervată în tigaia de prăjire și se prăjește curcanul timp de 30 de minute. Ungeți curcanul cu sucurile de tigaie și adăugați 1 cană de apă în tigaie. Prăjiți curcanul timp de 1 oră mai mult, ungându-l la fiecare jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Adăugați marinada rămasă în tigaie. Acoperiți curcanul liber cu folie de aluminiu și prăjiți-l timp de aproximativ 2 ore mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Transferați cu grijă curcanul pe o placă de sculptură, permițând sucurilor din cavitate să curgă în tigaie. Acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Turnați sucurile de tigaie într-un castron și degresați grăsimea: rezervați 6 linguri de grăsime. Într-o cratiță mare, amestecați grăsimea cu făina pentru a forma o pastă. Într-o cratiță medie, încălziți bulionul bogat de curcan și bateți-l încet în pasta de făină. Se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Bateți sucurile de tigaie rezervate și fierbeți la foc mic, amestecând frecvent, până se îngroașă și aromat, aproximativ 25 de minute. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă nucile pecan; se transferă într-o barcă mare cu sos. Sculptați curcanul, aranjați pe un platou și serviți cu sosul de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Gravy BoatGravy Boat
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista