Curcan glazurat cu arțar cu sos de Bourbon-Pecan

Curcan glazurat cu arțar cu sos de Bourbon-Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul glazurat cu arțar cu Bourbon-Pecan. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1425 calorii, 140g de proteine, și 74G de grăsime. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, făină, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pui Pecan în Bourbon Maple Cream Gravy, Curcan glazurat cu arțar cu sos, și Curcan glazurat cu arțar cu sos de ceapă-cidru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind degetele, slăbiți cu atenție pielea peste pieptul de curcan și coapse; încercați să nu rupeți pielea. Puneți o pungă mare de prăjire a cuptorului într-un castron foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pune curcanul în pungă, cavitatea ajunge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Într-un castron, amestecați bourbonul cu sucul de portocale, siropul de arțar, cimbru și 1 1/2 lingurițe fiecare de sare și piper. Turnați încet amestecul sub pielea curcanului și apăsați pentru a-l distribui uniform pe piept și coapse. Înfășurați curcanul strâns în pungă și sigilați cu o cravată răsucită. Se da la frigider peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți curcanul din pungă și puneți-l într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
6
Se toarnă marinada într-o ceașcă mare de măsurare. Frecați 6 linguri de unt sub pielea sânului și frecați restul de 2 linguri peste piele. Legați picioarele de curcan împreună cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
7
Se toarnă 1/2 cană din marinada rezervată în tigaia de prăjire și se prăjește curcanul timp de 30 de minute. Ungeți curcanul cu sucurile de tigaie și adăugați 1 cană de apă în tigaie. Prăjiți curcanul timp de 1 oră mai mult, ungându-l la fiecare jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
8
Adăugați marinada rămasă în tigaie. Acoperiți curcanul liber cu folie de aluminiu și prăjiți-l timp de aproximativ 2 ore mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Transferați cu grijă curcanul pe o placă de sculptură, permițând sucurilor din cavitate să curgă în tigaie. Acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Turnați sucurile de tigaie într-un castron și degresați grăsimea: rezervați 6 linguri de grăsime. Într-o cratiță mare, amestecați grăsimea cu făina pentru a forma o pastă. Într-o cratiță medie, încălziți bulionul bogat de curcan și bateți-l încet în pasta de făină. Se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Bateți sucurile de tigaie rezervate și fierbeți la foc mic, amestecând frecvent, până se îngroașă și aromat, aproximativ 25 de minute. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă nucile pecan; se transferă într-o barcă mare cu sos. Sculptați curcanul, aranjați pe un platou și serviți cu sosul de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Gravy BoatGravy Boat
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista