Curcan glazurat cu arțar cu sos de Bourbon-Pecan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul glazurat cu arțar cu Bourbon-Pecan. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1425 calorii, 140g de proteine, și 74G de grăsime. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, făină, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pui Pecan în Bourbon Maple Cream Gravy, Curcan glazurat cu arțar cu sos, și Curcan glazurat cu arțar cu sos de ceapă-cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind degetele, slăbiți cu atenție pielea peste pieptul de curcan și coapse; încercați să nu rupeți pielea. Puneți o pungă mare de prăjire a cuptorului într-un castron foarte mare.
Pune curcanul în pungă, cavitatea ajunge.
Într-un castron, amestecați bourbonul cu sucul de portocale, siropul de arțar, cimbru și 1 1/2 lingurițe fiecare de sare și piper. Turnați încet amestecul sub pielea curcanului și apăsați pentru a-l distribui uniform pe piept și coapse. Înfășurați curcanul strâns în pungă și sigilați cu o cravată răsucită. Se da la frigider peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de prăjire.
Preîncălziți cuptorul la 32
Scoateți curcanul din pungă și puneți-l într-o tigaie mare.
Se toarnă marinada într-o ceașcă mare de măsurare. Frecați 6 linguri de unt sub pielea sânului și frecați restul de 2 linguri peste piele. Legați picioarele de curcan împreună cu sfoară.
Se toarnă 1/2 cană din marinada rezervată în tigaia de prăjire și se prăjește curcanul timp de 30 de minute. Ungeți curcanul cu sucurile de tigaie și adăugați 1 cană de apă în tigaie. Prăjiți curcanul timp de 1 oră mai mult, ungându-l la fiecare jumătate de oră.
Adăugați marinada rămasă în tigaie. Acoperiți curcanul liber cu folie de aluminiu și prăjiți-l timp de aproximativ 2 ore mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 16
Transferați cu grijă curcanul pe o placă de sculptură, permițând sucurilor din cavitate să curgă în tigaie. Acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute.
Turnați sucurile de tigaie într-un castron și degresați grăsimea: rezervați 6 linguri de grăsime. Într-o cratiță mare, amestecați grăsimea cu făina pentru a forma o pastă. Într-o cratiță medie, încălziți bulionul bogat de curcan și bateți-l încet în pasta de făină. Se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând constant.
Bateți sucurile de tigaie rezervate și fierbeți la foc mic, amestecând frecvent, până se îngroașă și aromat, aproximativ 25 de minute. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă nucile pecan; se transferă într-o barcă mare cu sos. Sculptați curcanul, aranjați pe un platou și serviți cu sosul de pecan.