Curcanul glazurat de afine-portocaliu este un gluten gratuit și FODMAP prietenos felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 129g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 1008 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, curcan, concentrat de suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan Glazurat Cu Afine-Portocaliu, Curcan Glazurat Cu Afine-Portocaliu, și Curcan glazurat de afine cu umplutură de merișor-Cornbread.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: termometru cu citire instantanee
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
3
Poziționați un suport pentru cuptor în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Clătiți bucățile de curcan și uscați foarte bine cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
5
Ungeți curcanul peste tot cu ulei și presărați sare și piper. Aranjați curcanul, cu pielea în sus, pe o foaie de copt cu capătul gros al sânilor și coapselor la colțuri, copanele în centru. Prăjiți timp de 1 oră și 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Copane De Pui
Toată Turcia
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Scoateți curcanul din cuptor și periați cu glazura portocalie de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Portocaliu
Toată Turcia
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Turnați bulionul pe foaia de copt pentru a preveni arderea picăturilor și prăjiți curcanul, acoperind ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede, până când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 grade F până la 170 grade F în cea mai groasă parte a coapsei (nu lăsați termometrul să atingă osul), 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Bulion
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
8
Transferați curcanul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
9
Ungeți generos cu mai multă glazură și lăsați să se odihnească 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
10
Între timp, răzuiți toate sucurile de tigaie și bucățile rumenite din foaia de copt într-o ceașcă mare de măsurare. Îndepărtați și aruncați grăsimea care se ridică la suprafață.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Foaie De Copt
Tigaie
11
Încălziți sucurile de tigaie într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
12
Bateți 2 până la 3 linguri de glazură în sucurile de tigaie (sau mai multe, dacă doriți) pentru a face sosul și aduceți la foc mic pentru ca aromele să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
13
Feliați curcanul și aranjați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
14
Garnisiți cu crengute de plante, pene de portocale și afine și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Portocaliu
Sos
15
Într-o cratiță mică, aduceți sucul de afine, sucul de portocale, marmelada și rozmarinul la fiert la foc mediu-mare. Se fierbe până când glazura se îngroașă suficient pentru a acoperi o lingură, șoptind des, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Afine
Suc De Portocale
Marmeladă
Rozmarin
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
16
Scoateți din căldură.
17
Bateți untul, apoi condimentați glazura cu sare și piper.