Curcan Glazurat Cu Afine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul glazurat de afine. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 664 calorii, 72g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 2,07 USD pe porție. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Un amestec de praz, suc de portocale, sos de afine jeleu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până portocale ai putea urma acest curs principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Rețete similare sunt Curcan glazurat de afine cu umplutură de merișor-Cornbread, Piept De Curcan Glazurat Cu Afine, și Curcan Glazurat Cu Afine-Portocaliu.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Îndepărtați mănușile și gâtul din curcan și clătiți în interior și în exterior cu apă rece. Se usucă cu prosoape de hârtie; deoparte.
Într-un castron mic, combinați untul înmuiat, 1 lingură de ierburi fine, usturoiul zdrobit, 2 linguri de marmeladă și fulgi de ceapă. Folosiți o furculiță pentru a amesteca împreună până când se combină bine.
Într-un castron mic combina condimente de păsări de curte, 1 lingura ierburi fine, sare și piper.
Folosiți mâna pentru a slăbi cu atenție pielea din jurul întregii păsări. Lucrați jumătate din amestecul de unt sub pielea întregului curcan. Frecați untul rămas pe exteriorul pielii și condimentați cu amestecul de condimente de pasăre în interior și în exterior. Umpleți interiorul cavității curcanului cu portocale și praz. (Truss dacă se dorește.)
Adăugați orice portocale rămase și praz într-o tigaie de prăjire superficială; se toarnă bulion și se lasă deoparte. Introduceți un termometru pop-up la un unghi de aproximativ 3 inci în jos de cavitatea gâtului și 2 inci de la stern, în cea mai groasă parte a sânului.
Așezați pieptul de curcan cu fața în sus pe un suport peste legumele din tigaia de prăjire.
Se introduce în cuptor și se reduce temperatura la 325 grade F.
Combinați sucul de portocale, marmelada rămasă, afinele jeleu și ierburile fine rămase într-o cratiță mică și fierbeți până se topește jeleul. Continuați să fierbeți până când amestecul se îngroașă, aproximativ 15 minute; păstrați cald.
După ce curcanul a gătit timp de 2 ore, periați amestecul de glazură. Când termometrul apare sau până când un termometru citit instantaneu introdus în coapsă înregistrează 180 de grade F, aproximativ 3 ore în total.
Scoateți din cuptor și lăsați curcanul să se odihnească cu 15 minute înainte de sculptură.