Curcan Glazurat Cu Afine
Cranberry curcan glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 72g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 664 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați portocale, sos de afine jeleu, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ierburi ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Curcan glazurat de afine cu umplutură de merișor-Cornbread, Piept De Curcan Glazurat Cu Afine, și Curcan Glazurat Cu Afine-Portocaliu.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Îndepărtați mănușile și gâtul din curcan și clătiți în interior și în exterior cu apă rece. Se usucă cu prosoape de hârtie; deoparte.
Într-un castron mic, combinați untul înmuiat, 1 lingură de ierburi fine, usturoiul zdrobit, 2 linguri de marmeladă și fulgi de ceapă. Folosiți o furculiță pentru a amesteca împreună până când se combină bine.
Într-un castron mic combina condimente de păsări de curte, 1 lingura ierburi fine, sare și piper.
Folosiți mâna pentru a slăbi cu atenție pielea din jurul întregii păsări. Lucrați jumătate din amestecul de unt sub pielea întregului curcan. Frecați untul rămas pe exteriorul pielii și condimentați cu amestecul de condimente de pasăre în interior și în exterior. Umpleți interiorul cavității curcanului cu portocale și praz. (Truss dacă se dorește.)
Adăugați orice portocale rămase și praz într-o tigaie de prăjire superficială; se toarnă bulion și se lasă deoparte. Introduceți un termometru pop-up la un unghi de aproximativ 3 inci în jos de cavitatea gâtului și 2 inci de la stern, în cea mai groasă parte a sânului.
Așezați pieptul de curcan cu fața în sus pe un suport peste legumele din tigaia de prăjire.
Se introduce în cuptor și se reduce temperatura la 325 grade F.
Combinați sucul de portocale, marmelada rămasă, afinele jeleu și ierburile fine rămase într-o cratiță mică și fierbeți până se topește jeleul. Continuați să fierbeți până când amestecul se îngroașă, aproximativ 15 minute; păstrați cald.
După ce curcanul a gătit timp de 2 ore, periați amestecul de glazură. Când termometrul apare sau până când un termometru citit instantaneu introdus în coapsă înregistrează 180 de grade F, aproximativ 3 ore în total.
Scoateți din cuptor și lăsați curcanul să se odihnească cu 15 minute înainte de sculptură.