Curcan Gingered și sparanghel
Gingered Turcia și sparanghel este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 148 calorii. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți apă, amidon de porumb, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Încercați Sparanghel Gingered, Sparanghel Gingered, și Carne de porc Gingered și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați curcanul între două foi de folie de plastic grea; aplatizați până la grosimea de 1/2 inci, folosind un ciocan de carne sau un știft. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați curcan și gătiți 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Adăugați sparanghel și următoarele 4 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 6 până la 8 minute sau până când curcanul este gata.
Combinați apa și amidonul de porumb, amestecând bine.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de curcan în tigaie; gatiti, amestecand constant, 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa.
Scoateți curcanul și sparanghelul din tigaie și așezați-l pe un platou de servire. Sos de lingură peste curcan și sparanghel.