Curcan fluturat cu fenicul, cârnați și umplutură de Ricotta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul cu unt cu fenicul, cârnați și umplutură de Ricotta. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 108g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1080 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulbi de fenicul, parmezan, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Fenicul Italian și umplutură de cârnați de curcan, Curcan prăjit cu unt cu umplutură de dovlecei, și Umplutură de cârnați și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați cârnați. Saut până la fiert, aproximativ 6 minute.Folosind lingura cu fante, transferați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
3
Adăugați fenicul, prazul și șalotele în tigaie.Saut 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Fenicul
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați usturoiul și vinul. Se fierbe 3minute, răzuind bucăți rumenite. Scrapeinto castron cu cârnați. Mișto. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Usturoi
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Amestecați pesmetul, parmezanul și andricotta în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Parmezan
Umplutură
6
Bateti ouale, salvie, rozmarin, 1 lingurita sare, piper, andfennel fronds în castron. Se amestecă în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Umplutură
Piper
Ouă
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Se amestecă semințele de fenicul,rozmarinul, sarea și piperul, apoi uleiul într-un castron mic. Rinseturkey; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Rozmarin
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați curcanul,cu pielea în jos, pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
3
Răspândiți jumătate din uleiul de feniculpeste partea de carne. Întoarceți curcanul pe o suprafață mai marefoaie de copt tăiată. Tuck sfaturi aripa sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Începând de la capătul gâtului, alergați ușor degetelesub pielea sânului, coapsei și picioarelor.
5
Răspândițiumplutura sub piele. Masaj pentru a uniformizagrosimea umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Răspândiți uleiul de feniculpielea turcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ulei De Gătit
1
Setați rack-ul la cel mai micpoziție în cuptor și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se toarnă 1 cană de bulion sau bulion pe foaia de copt sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Stoc
3
Prăjiți curcanul până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 160 de metri pătrați până la 165 de metri pătrați, adăugând stoc de pahare dacă tigaia este uscată,2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
4
Transferați curcanul în platou; lăsați să se odihnească 30 până la 45 de minute. Rezervați foaia de coptcu sucuri. În timp ce curcanul se odihnește, pregătește
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
5
Sos De Tigaie Cu Fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sos
1
Pregătiți grătarul (foc mediu).
2
Scoateți grătarul superior.Dacă utilizați cărbune, brichete ușoarechimney. Când este acoperit cu cenușă albă,împingeți pe părțile opuse ale suportului inferior.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Așezați tigaia de aluminiu de unică folosință în centrul raftului (va trebui să aprindeți Brichete suplimentare, verificând la fiecare 30 de minute în timpul grătarului). Înlocuiți raftul superior. Dacăfolosind grătar pe gaz cu 3 arzătoare, arzătoare ușoare pe partea stângă și dreaptă, lăsând centrul de ardere oprit. Dacă utilizați grătar cu gaz cu 2 arzătoare, arzător ușorpe 1 parte; așezați tigaia de unică folosință pe partea iluminată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Tigaie
4
Așezați curcanul, cu pielea în sus, pe suportul de raft; acoperi. Introduceți termometrul cu citire instantanee în gaura din capotă. Mențineți temperatura la 350 cm. f pe grătarul cu cărbune prin deschiderea și închiderea orificiilor de ventilație sau reglarea temperaturii pe grătarul cu gaz cu comenzi. Grătar până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a registrelor înalte de la 160 la 165 la 165 la 13 la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Transferați curcanul în platou; lăsați să se odihnească 30 până la 45 de minute (temperatura internă va crește5 până la 10 grade).