Curcan fluturat cu fenicul, cârnați și umplutură de Ricotta

Curcan fluturat cu fenicul, cârnați și umplutură de Ricotta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul cu unt cu fenicul, cârnați și umplutură de Ricotta. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 108g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1080 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulbi de fenicul, parmezan, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Fenicul Italian și umplutură de cârnați de curcan, Curcan prăjit cu unt cu umplutură de dovlecei, și Umplutură de cârnați și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cârnați. Saut până la fiert, aproximativ 6 minute.Folosind lingura cu fante, transferați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
3
Adăugați fenicul, prazul și șalotele în tigaie.Saut 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FeniculFenicul
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați usturoiul și vinul. Se fierbe 3minute, răzuind bucăți rumenite. Scrapeinto castron cu cârnați. Mișto. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Amestecați pesmetul, parmezanul și andricotta în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
UmpluturăUmplutură
6
Bateti ouale, salvie, rozmarin, 1 lingurita sare, piper, andfennel fronds în castron. Se amestecă în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UmpluturăUmplutură
PiperPiper
OuăOuă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Se amestecă semințele de fenicul,rozmarinul, sarea și piperul, apoi uleiul într-un castron mic. Rinseturkey; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
RozmarinRozmarin
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați curcanul,cu pielea în jos, pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
3
Răspândiți jumătate din uleiul de feniculpeste partea de carne. Întoarceți curcanul pe o suprafață mai marefoaie de copt tăiată. Tuck sfaturi aripa sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Începând de la capătul gâtului, alergați ușor degetelesub pielea sânului, coapsei și picioarelor.
5
Răspândițiumplutura sub piele. Masaj pentru a uniformizagrosimea umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Răspândiți uleiul de feniculpielea turcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
Setați rack-ul la cel mai micpoziție în cuptor și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se toarnă 1 cană de bulion sau bulion pe foaia de copt sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
StocStoc
3
Prăjiți curcanul până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 160 de metri pătrați până la 165 de metri pătrați, adăugând stoc de pahare dacă tigaia este uscată,2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
4
Transferați curcanul în platou; lăsați să se odihnească 30 până la 45 de minute. Rezervați foaia de coptcu sucuri. În timp ce curcanul se odihnește, pregătește
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
5
Sos De Tigaie Cu Fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
1
Pregătiți grătarul (foc mediu).
2
Scoateți grătarul superior.Dacă utilizați cărbune, brichete ușoarechimney. Când este acoperit cu cenușă albă,împingeți pe părțile opuse ale suportului inferior.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Așezați tigaia de aluminiu de unică folosință în centrul raftului (va trebui să aprindeți Brichete suplimentare, verificând la fiecare 30 de minute în timpul grătarului). Înlocuiți raftul superior. Dacăfolosind grătar pe gaz cu 3 arzătoare, arzătoare ușoare pe partea stângă și dreaptă, lăsând centrul de ardere oprit. Dacă utilizați grătar cu gaz cu 2 arzătoare, arzător ușorpe 1 parte; așezați tigaia de unică folosință pe partea iluminată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
TigaieTigaie
4
Așezați curcanul, cu pielea în sus, pe suportul de raft; acoperi. Introduceți termometrul cu citire instantanee în gaura din capotă. Mențineți temperatura la 350 cm. f pe grătarul cu cărbune prin deschiderea și închiderea orificiilor de ventilație sau reglarea temperaturii pe grătarul cu gaz cu comenzi. Grătar până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a registrelor înalte de la 160 la 165 la 165 la 13 la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Transferați curcanul în platou; lăsați să se odihnească 30 până la 45 de minute (temperatura internă va crește5 până la 10 grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
6
Serviți curcan la grătar cu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
7
Mixt-ciuperci și sos de tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
TarhonTarhon
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate54
Revista