Curcan fiert cu soia cu orez de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.39 pe portie. O porție conține 445 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, ghimbir, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Curcan prăjit și fiert, Coapse De Curcan Fierte, și Picioare De Curcan Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați șalota feliată, oțetul de vin roșu, zahărul și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Frișcă Suplimentară Groasă
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea, amestecând ocazional, până când șalota se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
3
Într-o cratiță, amestecați sosul de soia, apa, zahărul brun, șalota sfărâmată, usturoiul și ghimbirul; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați carnea de curcan întunecată și gătiți la foc mic, amestecând, până când lichidul se reduce la jumătate, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
5
Între timp, într-o cratiță medie, combinați bulionul de curcan cu orezul, grăsimea de curcan și un vârf de sare și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când orezul este fraged și stocul este absorbit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Turcia Grăsime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Acoperiți cratița cu un prosop de bucătărie, apoi acoperiți cu capacul și lăsați orezul să se aburească timp de 20 de minute. Puneți orezul cu o furculiță. Puneți curcanul fiert cu soia în boluri, adăugați orezul de curcan și garnisiți cu inelele de șalotă murate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat