Curcan de salvie cu umplutură de ciuperci

Curcan salvie sarata cu umplutura de ciuperci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 22. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 93 de fani. Un amestec de ceapă, 1/4 cană de pansament italian Kraft zesty, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Curcan Prăjit Cu Brânză Cu Unt De Salvie, Piept de curcan sous vide sărat cu frecare de condimente de salvie, și Unt brun, salvie și umplutură de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Topiți 2 Linguri. unt în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați legume; gatiti si amestecati 10 min. sau până când ceapa și țelina sunt clare-fragede.
Adăugați apă fierbinte și untul rămas în amestecurile de umplutură într-un castron mare; se amestecă până se umezește. Se toacă 1/4 cană de salvie.
Se adaugă la umplutura cu legume; se amestecă ușor.
Picioarele de curcan libere din poziția ascunsă. (Nu tăiați banda de piele.) Folosind spatula de cauciuc sau mâna, slăbiți pielea peste sân, începând de la deschiderea cavității corpului prin picioare.
Așezați frunzele de salvie rămase pe carne sub piele. Lingurați umplutura în cavitățile gâtului și corpului, având grijă să nu împachetați umplutura în Curcan prea strâns. Întoarceți picioarele în poziția ascunsă; întoarceți aripile înapoi pentru a ține pielea gâtului în poziție.
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe raft în tigaie.
Periați cu pansament. Acoperiți ușor cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Coaceți curcanul 3 ore 45 min. până la 4 ore sau până la terminare (165F), descoperind după 3 ore.
Lăsați să stea 15 până la 20 de minute. înainte de sculptură.