Curcan de salvie cu umplutură de ciuperci

Curcan de salvie cu umplutură de ciuperci
Curcan salvie sarata cu umplutura de ciuperci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 22. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 93 de fani. Un amestec de ceapă, 1/4 cană de pansament italian Kraft zesty, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Curcan Prăjit Cu Brânză Cu Unt De Salvie, Piept de curcan sous vide sărat cu frecare de condimente de salvie, și Unt brun, salvie și umplutură de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți 2 Linguri. unt în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați legume; gatiti si amestecati 10 min. sau până când ceapa și țelina sunt clare-fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați apă fierbinte și untul rămas în amestecurile de umplutură într-un castron mare; se amestecă până se umezește. Se toacă 1/4 cană de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se adaugă la umplutura cu legume; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6
Picioarele de curcan libere din poziția ascunsă. (Nu tăiați banda de piele.) Folosind spatula de cauciuc sau mâna, slăbiți pielea peste sân, începând de la deschiderea cavității corpului prin picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Așezați frunzele de salvie rămase pe carne sub piele. Lingurați umplutura în cavitățile gâtului și corpului, având grijă să nu împachetați umplutura în Curcan prea strâns. Întoarceți picioarele în poziția ascunsă; întoarceți aripile înapoi pentru a ține pielea gâtului în poziție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Periați cu pansament. Acoperiți ușor cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Coaceți curcanul 3 ore 45 min. până la 4 ore sau până la terminare (165F), descoperind după 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Lăsați să stea 15 până la 20 de minute. înainte de sculptură.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții22
Scor De Sănătate24
Revista