Curcan de salvie cu umplutură de ciuperci

Curcan de salvie cu umplutură de ciuperci
Curcan salvie sarata cu umplutura de ciuperci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 22. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 93 de fani. Un amestec de ceapă, 1/4 cană de pansament italian Kraft zesty, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Curcan Prăjit Cu Brânză Cu Unt De Salvie, Piept de curcan sous vide sărat cu frecare de condimente de salvie, și Unt brun, salvie și umplutură de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Topiți 2 Linguri. unt în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați legume; gatiti si amestecati 10 min. sau până când ceapa și țelina sunt clare-fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați apă fierbinte și untul rămas în amestecurile de umplutură într-un castron mare; se amestecă până se umezește. Se toacă 1/4 cană de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se adaugă la umplutura cu legume; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6
Picioarele de curcan libere din poziția ascunsă. (Nu tăiați banda de piele.) Folosind spatula de cauciuc sau mâna, slăbiți pielea peste sân, începând de la deschiderea cavității corpului prin picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Așezați frunzele de salvie rămase pe carne sub piele. Lingurați umplutura în cavitățile gâtului și corpului, având grijă să nu împachetați umplutura în Curcan prea strâns. Întoarceți picioarele în poziția ascunsă; întoarceți aripile înapoi pentru a ține pielea gâtului în poziție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
9
Periați cu pansament. Acoperiți ușor cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Coaceți curcanul 3 ore 45 min. până la 4 ore sau până la terminare (165F), descoperind după 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
11
Lăsați să stea 15 până la 20 de minute. înainte de sculptură.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții22
Scor De Sănătate24
Revista