Curcanul de caise și orezul necesită în jur 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 372 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, orez, margarină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Zesty Caise Turcia, Panini De Curcan Cu Caise, și Carne de curcan și caise.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, călește curcanul și ceapa în margarină până când carnea se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și scoateți de pe foc; lăsați să stea 5-7 minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper