Curcan De Bivol Întreg Prăjit

Curcan De Bivol Întreg Prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul de bivol întreg prăjit. Această rețetă servește 8 și costă 13,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 13408 calorii, 75g de proteine, și 1479g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 779 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de pansament cu brânză, țelină, sosul fierbinte al lui frank și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Frigarui De Pui De Bivol Prajit, Curcanul meu preferat prăjit {și nici măcar nu-mi place curcanul!}, și Curcan Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați curcanul pe platforma de prăjit conform instrucțiunilor producătorului, cu picioarele îndreptate în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2
Adăugați la vasul de prăjire gol.
3
Adăugați ulei până când curcanul este abia scufundat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Îndepărtați curcanul, lăsați excesul de ulei să picure înapoi în oală și transferați-l pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Aprindeți friteuza de curcan și încălziți uleiul la 350 km F. opriți complet gazul și coborâți încet curcanul în ulei fierbinte (procesul ar trebui să dureze cel puțin 1 1/2 minute). Când curcanul este complet scufundat, reaprindeți friteuza de curcan și reglați flacăra pentru a menține constant 325 până la 350 F. Fry până când termometrul de citire instantanee introdus în cea mai tare parte a registrelor de sân 145 F, 27 până la 25 de minute. Lăsați excesul de ulei să se scurgă înapoi în oală, transferați curcanul pe o tavă de aluminiu de unică folosință sau pe o foaie de copt cu margini, condimentați cu sare și piper și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Între timp, faceți sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
7
Încălziți Frank ' s și untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare, amestecând ocazional până când untul este complet topit și sosul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
După ce curcanul s-a odihnit, puneți jumătate de sos fierbinte uniform pe fiecare suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
9
Transferați pe platoul de servire.
10
Se toarnă excesul de sos din foaia de copt înapoi peste curcan. Sculptați curcanul și serviți imediat cu țelină, trecând la masă sos extra fierbinte și sos de brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză AlbastrăSos De Brânză Albastră
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista