Curcan De Bivol Întreg Prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul de bivol întreg prăjit. Această rețetă servește 8 și costă 13,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 13408 calorii, 75g de proteine, și 1479g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 779 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de pansament cu brânză, țelină, sosul fierbinte al lui frank și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Frigarui De Pui De Bivol Prajit, Curcanul meu preferat prăjit {și nici măcar nu-mi place curcanul!}, și Curcan Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați curcanul pe platforma de prăjit conform instrucțiunilor producătorului, cu picioarele îndreptate în jos.
Adăugați la vasul de prăjire gol.
Adăugați ulei până când curcanul este abia scufundat.
Îndepărtați curcanul, lăsați excesul de ulei să picure înapoi în oală și transferați-l pe foaia de copt cu margini.
Aprindeți friteuza de curcan și încălziți uleiul la 350 km F. opriți complet gazul și coborâți încet curcanul în ulei fierbinte (procesul ar trebui să dureze cel puțin 1 1/2 minute). Când curcanul este complet scufundat, reaprindeți friteuza de curcan și reglați flacăra pentru a menține constant 325 până la 350 F. Fry până când termometrul de citire instantanee introdus în cea mai tare parte a registrelor de sân 145 F, 27 până la 25 de minute. Lăsați excesul de ulei să se scurgă înapoi în oală, transferați curcanul pe o tavă de aluminiu de unică folosință sau pe o foaie de copt cu margini, condimentați cu sare și piper și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute.
Între timp, faceți sos fierbinte.
Încălziți Frank ' s și untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare, amestecând ocazional până când untul este complet topit și sosul este fierbinte.
După ce curcanul s-a odihnit, puneți jumătate de sos fierbinte uniform pe fiecare suprafață.
Transferați pe platoul de servire.
Se toarnă excesul de sos din foaia de copt înapoi peste curcan. Sculptați curcanul și serviți imediat cu țelină, trecând la masă sos extra fierbinte și sos de brânză albastră.