Curcan cu sos de smantana cu curry
Curcanul cu sos de frișcă cu curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 2,92 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție conține 459 de calorii, 41 g de proteine și 18 g de grăsimi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită piept de curcan, pudră de curry, ceapă și bulion de pui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 74%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Curcan cu Tarhon în sos de cremă, Curcan în sos de cremă de coniac și Supă de curcan cu curry (cu resturi de curcan).
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, topește untul la foc mediu. Se amestecă făina și pudra de curry până se omogenizează; se amestecă treptat bulionul și laptele. Se aduce la fierbere, amestecând continuu; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați dovleceii, dovleceii și ceapa; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Adăugați curcanul, coaja de lămâie și sosul rezervat; căldură prin.
Se serveste cu orez; se presară cu caju.