Curcan cu saramură de cidru cu glazură de arțar-cidru
Cidru-murate Turcia cu arțar-cidru glazura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 821 calorii, 56G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 4.32 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, ulei de măsline, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Soia și cidru de curcan murate pe Puncte de pâine prăjită cu arțar-sos de soia, Curcan Sărat Cu Cidru, și Curcan Sărat Cu Cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cidrul de mere, zahărul brun, sarea, boabele de piper, usturoiul, frunzele de dafin, portocalele, șalotele, pătrunjelul, salvia și cimbru într-o cratiță pentru a dizolva zahărul și sarea. Apoi lăsați amestecul să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Pachet Milk Duds
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Împărțiți bucățile de curcan între două pungi de plastic resigilabile de 2 1/2 galoane sau recipiente suficient de mari pentru a le ține.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Adăugați părți egale de saramură la cele două pungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
Lăsați să se odihnească câteva ore la frigider, de preferință peste noapte.
5
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți curcanul din saramură și uscați-l. Frecați pielea cu ulei și presărați cu piper. Așezați curcanul pe un suport metalic așezat pe o foaie de copt cu margini și gătiți aproximativ 15 minute pe kilogram sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează aproximativ 165 de grade F. Temperatura va crește cu 5 până la 10 grade pe măsură ce se odihnește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1
Puneți o cratiță mică la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cidrul de mere, stocul de curcan, siropul de arțar, untul, boabele de piper și coaja portocalie. Aduceți amestecul la foc mic și reduceți la jumătate. Ungeți curcanul din când în când în ultima jumătate a timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Stoc
Cidru De Mere
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Coaja De Portocala
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt