Curcan cu saramură de cidru cu anason stelat și scorțișoară

Curcan cu saramură de cidru cu anason stelat și scorțișoară
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Curcanul cu cidru cu anason stelat și scorțișoară ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 128 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână scallions, boabe de piper, păstăi de anason stelat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cidru de mere condimentat cu anason stelat, Gem de Pluot parfumat cu anason stelat cu oțet de mere și Cointreau, și Sfeclă Murată De Anason Stelat Și Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 litri de cidru, 1 cană de sare și următoarele 10 ingrediente la fiert într-o oală foarte mare (16 litri), amestecând pentru a dizolva sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă 1 1/2 galoane de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Adăugați curcan în saramură și apăsați în jos pentru a scufunda. Capac; frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
4
Scoateți curcanul din saramură și uscați-l cu prosoape de hârtie; aruncați saramura. Condimentați ușor în interior și în exterior cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un suport așezat într-o tigaie mare și grea și legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
7
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Combinați restul de 1 cană de cidru și 3 căni de apă în tigaie. Împrăștiați merele în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
CidruCidru
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Ungeți curcanul cu unt. Întoarceți pieptul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
10
Prăjiți curcan, cu pieptul în jos, ungând ocazional, timp de 1 oră. Folosind prosoape de hârtie, flip curcan. Prăjiți, ungând ocazional, până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 165 km f, cu 1-1 1/2 ore mai mult. transferați curcanul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
11
Lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute înainte de a sculpta.
12
Între timp, strecurați sucurile din tigaia de prăjire într-o cratiță, rezervând mere. Se fierbe la foc mediu până când sucurile s-au îngroșat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Serviți jusul de cidru alături de curcan și mere și garnisiți cu păstăi suplimentare de anason stelat și bețișoare de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Anason StelatAnason Stelat
MărMăr
Toată TurciaToată Turcia
CidruCidru
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista