Curcan cu miere și afumat
Curcanul cu miere și afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 769 calorii, 70g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.95 pe portie. Dacă aveți cimbru, ulei vegetal, bulion de legume și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curcan Afumat Cu Miere, Curcan Afumat Cu Miere De Citrice, și Curcan cu saramură de mere și afumat.
Instrucțiuni
Puneți 1 litru de apă, mierea și sarea într-o tigaie cu sos mediu la foc mediu. Se amestecă până când sarea se dizolvă complet și se îndepărtează imediat de la căldură.
Se toarnă amestecul în recipientul de saramură și se adaugă 6 litri de apă rece, bulion de legume, cimbru și boabe de piper și se amestecă pentru a se combina.
Așezați curcanul în saramură, adăugând o greutate pentru a-l menține complet scufundat, dacă este necesar, puneți-l la frigider și saramură timp de 12 până la 18 ore.
Scoateți curcanul din saramură și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Așezați curcanul pe un raft peste o foaie de copt cu margini și lăsați să se usuce la aer peste noapte la frigider. (Acest pas este opțional, dar va avea ca rezultat o piele mai clară.)
Scoateți curcanul din frigider, pliați aripile sub corp și legați picioarele împreună.
Periați curcanul ușor cu cu ulei vegetal și lăsați să ajungă la temperatura camerei în timp ce pregătiți fumătorul.
Aprindeți fumătorul între 350 și 400 F.
Adăugați 2 până la 3 bucăți mici de lemn de fum ușor, cum ar fi mărul sau cireșul. Când lemnul arde și produce fum, puneți curcanul în fumător. Fumați până când un termometru cu citire instantanee citește 165 km f în cea mai groasă parte a sânului, aproximativ 2 până la 3 ore.
Scoateți curcanul din fumător și lăsați să se răcească, neacoperit, timp de 20 până la 30 de minute. Sculptați și serviți.