Curcan Cu Lămâie-Usturoi La Grătar

Grilled Lemon-usturoi Turcia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 499 calorii, 70g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 45 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați condimente cajun, piper, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Curcan cu lămâie-ierburi cu sos de lămâie-usturoi, Kebab de curcan marinat cu lămâie și usturoi, și Ojai friptură de curcan cu rozmarin, lămâie și usturoi.
Instrucțiuni
Pentru a face marinada, în blender, așezați toate ingredientele, cu excepția condimentelor de curcan și Cajun. Acoperiți și amestecați până se omogenizează. Folosind injectorul de carne, umpleți recipientul injectorului la linia de 1 uncie. Injectați marinada în sânii, coapsele și picioarele de curcan, la fiecare 1 până la 2 inci, împingând pistonul în jos încet. Umpleți recipientul și continuați să injectați curcan până când se folosește marinada. (Sau turnați marinada peste curcan într-un vas mare de sticlă.)
Presărați condimentul Cajun în interiorul cavității și în afara Turciei. Fixați pielea gâtului în spate cu frigărui. Ori aripi peste spate cu sfaturi atinge. Tuck copane sub banda de piele la coada. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Dacă utilizați grătar cu cărbune, așezați tigaia de picurare direct sub zona de grătar și aranjați cărbuni în jurul marginii focarului.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură indirectă.
Introduceți termometrul pentru carne de grătar în Curcan, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a mușchiului coapsei și să nu atingă osul.
Așezați curcanul, pieptul în sus, peste tigaia de picurare sau peste partea neîncălzită a grătarului cu gaz și la 4 până la 6 inci de la foc mediu. Acoperiți și grătiți 3 până la 4 ore sau până când termometrul citește 82° și picioarele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite.
Lăsați să stea 15 minute înainte de sculptură.