Lemon-Herb Turcia cu sos de lămâie-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 767 calorii, 86G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 12. Un amestec de frunze de fenicul, lămâie, stoc de curcan scurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Curcan Prăjit Cu Lămâie-Usturoi Și Sos De Vin Alb, Curcan cu ceai la grătar cu sos de ceai și lămâie, și Curcan cu lămâie și piper cu sos de slănină.
Instrucțiuni
1
Faceți 4 tăieturi lungi de 1/2 inch adâncime în lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2
Se pune într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Așezați capul de usturoi într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde; adăugați suficientă apă pentru a acoperi usturoiul. Acoperiți vasul și cuptorul cu microunde la mare până la moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Transferați usturoiul pe suprafața de lucru; se răcește și se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Se toarnă orice suc de lămâie din castron într-o ceașcă mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Tăiați lămâia în jumătate și stoarceți sucul în aceeași cană; rezervați sucul pentru sos. Răzuiți toate fructele și miezul din jumătățile de coajă din interior; aruncați interiorul. Se taie coaja. Se amestecă coaja și usturoiul în mini procesor până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Adăugați unt și toate ingredientele rămase; proces pentru a amesteca. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Transferați în castron. Acoperiți separat sucul de lămâie și untul de lămâie; rece. Aduceți untul la temperatura camerei înainte de utilizare. Bine conservat: metoda cu microunde pentru lămâie este un truc îngrijit. Este o modalitate de două minute de a face lămâi "conservate" în stil marocan cu gust proaspăt (care durează de obicei de la o săptămână la o lună pentru a se vindeca). Sfat test-Bucătărie: frunzele de fenicul, acele frunze delicate, cu pene, de culoare verde închis care se ridică din bulbul proaspăt de fenicul, sunt împachetate cu aromă de fenicul. La piață, căutați bulbi de fenicul care încă mai au frunzele atașate (veți descoperi că unele becuri au fost tăiate prea strâns).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Pentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Setați raftul în poziția cea mai joasă în cuptor și preîncălziți la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Transferați 2 linguri de unt de lămâie-ierburi într-un castron mic; rezervați pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se presară cavitatea principală de curcan cu sare și piper și se întinde cu 2 linguri de unt de lămâie. Începând de la capătul gâtului curcanului, glisați cu atenție mâna între piele și carnea de sân, coapse și tobe superioare pentru a slăbi pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Copane De Pui
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Întindeți untul de lămâie peste coapsă și toba pe ambele părți. Aranjați câteva felii de lămâie sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Întindeți untul rămas peste carnea de sân; așezați felii de lămâie deasupra untului sub piele. Umpleți cavitatea principală cu orice felii de lămâie rămase, crenguțe de pătrunjel și salvie și frunze de fenicul. Legați picioarele împreună pentru a ține forma. Tuck sfaturi aripa sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin
6
Așezați curcanul pe setul de rafturi într-o tigaie mare de prăjire. Frecați în afara curcanului peste tot cu ulei; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
7
Se toarnă stocul în tigaie. Prăjiți curcanul până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 74° până la170, aproximativ 3 ore. Înclinați Turcia, astfel încât sucurile din cavitatea principală să intre în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați curcanul pe platou. Cort foarte slab cu folie; lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade). Tigaie de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Răzuiți sucurile și bucățile rumenite din tigaia de prăjire rezervată într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă. Îndepărtați grăsimea, rezervând 2 linguri.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Fasole Cannelloni, Scursa
2
Adăugați suficient stoc la sucuri pentru a măsura 1 2/3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
3
Încălziți 2 linguri de grăsime într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați usturoi și șalotă; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Adăugați făină; bateți până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Adăugați sucuri de tigaie degresate și 2 căni de stoc. Se aduce la fierbere, amestecând până se omogenizează. Reduceți căldura și fierbeți până când sosul se reduce la consistența dorită, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Bateți în 2 linguri de unt de lămâie rezervat, 2 linguri de suc de lămâie rezervat, coajă de lămâie și zahăr, apoi ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Bateți în crme frache, dacă doriți. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
* Disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate.