Curcanul Herby mare și sărat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1070 calorii, 112g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulbul de usturoi, bulionul de pui, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept de curcan învelit în Pancetta cu umplutură de lămâie și nuci de pin, Cremă de brânză cu usturoi și ierburi și un sandviș cu curcan Herby, și Curcan Întreg Sărat.
Instrucțiuni
1
Combinați 2 galoane de apă cu sarea, zahărul, ceapa, morcovii, țelina, usturoiul, rozmarinul, Salvia, semințele de coriandru, semințele de fenicul, frunzele de dafin și ardeiul roșu zdrobit într-un recipient suficient de mare pentru a găzdui toate ingredientele și curcanul. Se amestecă pentru a combina. Scufundați curcanul în saramură și dați-l la frigider timp de 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Semințe întregi De Coriandru
Pesmet, Câteva Pumni
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Cu o seară înainte de a prăji pasărea, scoateți-o din saramură și uscați-o cu prosoape de hârtie. Faceți untul de plante: într-un castron mic, combinați untul, rozmarinul, salvia și puțină sare. Folosind degetele, lucrați cu atenție sub pielea curcanului pentru a-l separa de sâni și picioare. Masați untul sub piele, apoi peste pasăre. Aceasta acționează ca o loțiune de bronzare pentru a crea o piele maro frumoasă și crocantă. Legați picioarele de curcan împreună cu sfoară pentru a menține pasărea frumoasă și compactă pentru gătit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Curcan
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Sfoară De Măcelar
Bomboanele Lui Peachie-o
3
În tigaia dvs. de prăjire, pentru sos, combinați ceapa, morcovii, țelina, usturoiul, pachetul de cimbru și frunzele de dafin. Se condimentează cu sare. Puneți curcanul deasupra legumelor și puneți-l la frigider peste noapte neacoperit. Da, așa e...neacoperit. Acest lucru permite pielea curcanului să se usuce, ceea ce va crea o piele maro crocantă superbă. Acum, o grămadă de lucrări de pregătire sunt în afara drumului, așa că tot ce trebuie să faci mâine este să arunci curcanul în cuptor!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Turnați vinul în tigaia de prăjire și puneți curcanul în cuptorul fierbinte timp de 35 până la 40 de minute sau până când devine frumos rumenit. Reduceți căldura la 350 de grade F. Ungeți cu sucurile de tigaie și rotiți tigaia la fiecare 30 de minute pentru restul timpului de gătit; gândiți-vă la 17 minute pe kilogram...tu faci calculele. Dacă curcanul începe să se rumenească prea mult, cortați-l liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Scoateți curcanul din cuptor când un termometru cu citire instantanee înregistrează 165 de grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei. (Asigurați-vă că termometrul nu atinge un os.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Transferați-l pe o foaie de copt cu margini, acoperiți-l cu folie și lăsați-l să se odihnească cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Faceți sosul: folosind o strecurătoare cu plasă, strecurați legumele din sucurile de tigaie peste un castron mare și lăsați grăsimea să se ridice la vârf. Aruncați legumele. Îndepărtați grăsimea din sucurile de tigaie, adăugați-o într-o oală mare și aduceți-o la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Bomboanele Lui Peachie-o
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Bateți făina și gătiți până când are consistența nisipului umed, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Bateți sucurile de tigaie și puneți-le în amestecul de făină. Se aduce la fierbere și se reduce la foc mic. Gatiti pana este gros, 10-15 minute. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar. Sculptați curcanul și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită